Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre jobban idegesít a férjem, ti hogyan lábaltatok ki ilyen krízisből?
Én inkább takarítót hivok, fozni Imadok szinte kikapcsol... mef sütit sütni is csak amiatt nem csinálom folyton mert akkor azon élnénk nem lenne túl egészséges.
Te neked kell tudni mi az amiből engedni tudsz.... vagy vagy
Ketté szakadni nem tudsz és nem is érdemes tönkretenni magad. Lazán !!
Kedves kérdező,rengetegen küzdenek ezzel hidd el,naponta..
Sajnos nincs rá megoldás,annyit tudsz tenni hogy kaját rendelsz,
és minden nap előre dolgozol kicsit,hogy ne tornyosuljon
össze aztán egyszerre sokminden.
Én minden nap porszívózok kicsit,ha összejön egy adag mosás,
akkor kimosom.Így hétvégén már nincs annyi meló,tudok pihenni,
kikapcsolódni..De hétköznap is fontos,hogy 6-7-re kész legyen
minden,hogy utána tudjatok egy filmet nézni,zenét hallgatni,
egymással beszélgetni.De ezt próbáld megértetni a férjeddel is,
ha másképp nem látja be,engedd el a dolgokat egy-két hétre..
Garantáltan észre fogja venni...
Nem értem. Sokan élnek így, mi is ezt tettük egy, majd két gyerekkel.
Sok a meló, de nem kezdtük egymást fikázni.
Az miben segít?
Abban egyetértettünk, hogy a gyerekek a legfontosabbak.
10 óra munka után is elsőként velük játszottam, a mosogatás ráér késő estig.
Nem éltünk dzsuvában egy hétvégi kiruccanás együtt megelőzött mindenféle ablakpucolást.
7-8 év az első kapcsolati kifáradás kora. Szerintem azt kellene közösen meghaladni.
27. Igazad van maximálisan. Viszont az itteni nőknek simán jut ideje napi 3x szexelni. Aztán ezeket olvasva miért felháborító az, ha egy átlag férj sem havonta 1x szeretne?
Itt a háziasszonyok fülig szerelmesek a férjükbe, bármikor készen állnak az orálra ha csak 5 percük van. Akár 40-50-60 évesen is. A mi házasságunkat is a gyk tette tönkre, ugyanis számomra elfogadhatatlan a heti 1 szex, amikor mindenhol heti 5-8 van. Teljesen kiábrándultam a feleségemből, jelenleg már a jelenléte is mérhetetlen dühöt kelt bennem. Én is dolgozok, én is mindent megtettem a családért, érte is, akkor hogy van az, hogy másoknál fullra van húzva a szex, addig nekem kuncsorognom kell ezért? Simán válás lesz augusztusban, és utána ne is lássam többé! Nálam addig fog tartani egy kapcsolat, amíg heti 5 szex megvan. Ne hogy már a férfi társadalom megkapja azt amit én nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!