Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel megromlott a házasságom a felnőtt lánya miatt. Mi a megoldás?
A férjemet nagyon szeretem, de beárnyékolja a házasságunkat a fanatikus rajongása a lánya után, még a hálószobában is az ő képe van. A lány vagyis 24 éves nő borzasztóan elkényeztetett, hálátlan, és a férfiakat orruknál fogva vezető ember. Lenéző és beképzelt. Az apja azt is figyelmen kîvül hagyha neki ha egy nyáron két kocsit tōr össze. Még ha egy házaspár êletét is kovkáztatja akik álló helyzetben várnak a piros lámpánál (a nő hátulról beléjük ment mert smst îrt). Csak azt hallgatom egész nap hogy mi van cele meg a kis buta barátnőivel. Most pár napja nagyon összevesztünk miatta, és minden sérelmét rám eresztette a férjem. Még azt is hogy nem vagyok vidám.
Tény hogy nem vagyok. Nincs pénzünk, bántott a munkahelyem. Ha hazamegyek ,(már nem sietek) akkor félek hogy mit fog mondani, nem tudom hogy mit kellene csinálnim: gyorsan takarítani főzni. Stb, de ez munka után mindennap....
Nem is beszélgetek mert csak jót szabad mondanom. Vélemények?
10, "Én mit csináljak"..ebredj fel mert ez nem normalis.
Es az sem hogy csak magad okolod. Biztos van amiben hibazol te is, de a legnagyobb hiba az hogy be akarod magyarazni ez milyen jó.
"A nő amikor idejön hozzànk átnéz rajtam. És mikor idejön feladja a listát hogy mit főzzünk süssünk és vegyünk neki.
Ha velem viselkedne így valaki, akkor a következő látogatása előtt pár nappal teljesen nyugodt hangnemben szóba hoznám a páromnak, hogy ha szeretné a lányát az általa kért dolgokkal megvendégelni, vagy egyáltalán megvendégelné bármivel, akkor majd ne felejtsen el időben bevásárolni és sütni, főzni.
Ha minden igyekezetem ellenére nem tudok vele normális viszonyt kialakítani, és hosszabb távon azt érezném, hogy átnéz rajtam, akkor onnantól fogva teljesen semlegesen kezelném, nem zaklatnám fel magamat a viselkedésén, vagy ha nem lennék annyira kiegyensúlyozott, hogy ezt fejben helyre tegyen és megfelelően tudjam kezelni, akkor ha lehetőségem lenne rá, a látogatása idejére pár napra elutaznék a szüleimhez, testvéremhez vagy egyik barátnőmhöz.
"Volt hogy névnapjára 15 ezer forintos melltartót kért, amit persze én fizettem ki."
Miért fizetted ki te az apja helyett? Egyáltalán miért veszel neki ajándékot, ha szerinted semmibe vesz téged?
Amúgy amiről írsz, az alapvetően párkapcsolati probléma, nem "a lánya miatt" romlott meg a kapcsolatotok, hanem amiatt, ahogyan a férjed viszonyul a lánya viselkedéséhez, és az ebből fakadó konfliktusaitokhoz, és még inkább azért, mert ha igaz, amiket leírtál, akkor lelkileg nem igazán társad.
"Attól is félek hogy kirúg. De akkor én sehova nem tudok menni... És minden pénzem beleadtam a házasságba, nincs tartalékom."
Konkrétan mit kell az alatt érteni hogy minden pénzedet beleadtad a házasságba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!