Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik túlsúllyal küzdenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik túlsúllyal küzdenek serteget a férjed?

Figyelt kérdés
Szülés után maradt rajtam 10 kg, 175 cm és 78 kg vagyok. Mivel segítségem nincs 1,5 éves a gyerek csak a séta meg az itthoni házimunka a mozgásom.Ferjem sokat dolgozik hétfőtől péntekig este 9 körül ér haza. Így rá sem tudok számítani csak hétvégén. De akkor a kertben dolgozik, vagy tesz vesz mást. Este azt mondta azért nem fogyok le mert lusta vagyok, ha akarnék menni futni este 9 után mennek amikor ő hazaer... Nagyon rosszul esett, mert engem is zavar a felesleg, és már alig eszem, hogy menjen le a plusz kg.Csak úgy érzem ez nem ösztönzés volt a részéről hanem sertegetes. Nem akarok martirkodni, mert elhiszem, hogy van olyan nő akinek még marad este 9 után energiája arra is, hogy futni menjen, de nekem nem sok, mivel kisegitve nem vagyok semmivel. Ha hétvégén otthon van akkor is a gyerek rajtam lóg. Én reagáló túl és érzékeny vagyok?? Vagy tényleg bunkó volt??
2021. máj. 28. 12:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
18%

Jónapot kivánok, ilyen ez a házasság-gyerek című buli.

Előre kellett volna gondolkodni.

Amúgy meg ki ne találd már, hogy egy másfél éves gyereket nem lehet fél-egy órára betenni a rácsos kiságyba, és tornázni/jógázni egyet.

2021. máj. 28. 13:18
 12/32 A kérdező kommentje:
Köszi, valamiért érzi, hogy meg sértett mert reggel szeretlek üzeneteket küldött,amire nem válaszoltam. Rajottem már én is arra, hogy igy egész nap nem eszem nem jó. Valami diétás dolgot próbálok ki,veszek egy szobabiciklit. Remélem alakulni fog a dolog. Köszönöm aki normálisan válaszolt.
2021. máj. 28. 13:20
 13/32 anonim ***** válasza:
64%
10-es, megkérdezhetem, most hány kiló vagy? Nekem hasonló kaloriaval és heti több edzéssel sem megy le heti 1 kiló, pedig tuti, hogy nehezebb vagyok nálad és hasonló magas. :(
2021. máj. 28. 13:33
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

13-asnak:

Ne gondold, hogy tuti nehezebb vagy nálam. Sajnos egy komoly probléma miatt 5 év alatt feljött rám +40 kiló. Ehhez nyilván kellett az is, hogy elhagytam magam, összetett probléma volt és az sem segített, hogy a párom mindig az evésre buzdított, mert tudta, hogy imádok enni. Ő már eleve ducibban ismert meg egyébként. Több egészségügyi probléma és a tükör is arra buzdított, hogy megmozduljak végre és tegyek valamit.

2021. máj. 28. 13:44
 15/32 anonim ***** válasza:
98%

Másfél évest kiságyba, ja, na te se láttál még gyereket közelről 11-es :DD Fiam már úgy kimászott onnan ennyi idősen, mint a huzat.

Kérdező, a gyerekkel együtt nem tudsz tornázni? Az enyémek ilyen kicsinek szerették, amibe lehetett, bevontam őket, amúgy meg csak utánoztak. Nem mondom, hogy nem voltak láb alatt olykor, és mindent tökéletesen lehet velük kivitelezni, de a semminél ez is sokkal több.

Amúgy csak azért mondom, mert érzem rajtad, hogy téged is zavar a túlsúly. A férjed ettől függetlenül bunkó, mert segíteni nincs kedve, de a pofája az jár. Mondanám, hogy igaza van, ha azt mondaná, hogy add ide a gyereket 2 órára, és menj futni/kondiba, akármi, de a saját gyerekére vigyázni nem akar, ellenben bírál. Ez az igazi büdösparaszt, már elnézést. Rajtam 8 kg volt az első gyerek után, én nyígtam, hogy undi vagyok, a férjem meg azt mondogatta, hogy nem igaz, neki így is tetszem. És magától mondta, hogy ha gondolom, menjek futni vagy ilyesmi, majd ő vigyáz rá. A második gyerek után is simán otthon maradt a 2 gyerekkel, hogy mehessek. Ez lenne a támogató hozzáállás, nem az, hogy dagadt vagy b+, foggyále.

2021. máj. 28. 13:57
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, akkor ebben az esetben értem. Én 80 kiló körül mozgok, de nem gondolom, hogy 1500-1700 kalória alá egészséges lenne bemennem... Diéta alatt még oké, de hosszútávon nem tartható szerintem és utána csak visszajönne a duplája.

Egyébként sok kitartást kívánok neked, lélekben veled vagyok! :)

2021. máj. 28. 13:58
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk már nem azért de ehhez a magassághoz, ez a súly még csak nem is durva elhízás.
2021. máj. 28. 14:04
 18/32 anonim ***** válasza:
34%
Nincs férjem, élettarsam van. Sovány vagyok, azt mondja csontváz, csonti vagyok. Na és akkor mi van? Kérdező baromira manipulálhato vagy, és ha besértődsz akkor lesz ez még rosszabb is. Mindenbe bele fog kötni, mert magadra veszed, hagyod magad.
2021. máj. 28. 14:04
 19/32 anonim ***** válasza:
86%

Elég érzéketlen a férjed hogy ilyet a fejedhez vág.

Tudom milyen nehéz pici gyerekkel, mindenre van idő csak éppen magadra nincs, és az éjjeli felkelésekkel, nemalvásokkal is küzdeni kell.

Nekem az segített, hogy rengeteget gyalogoltam babakocsival. Egyik nap 10-14km, a másikon 7km, voltak nyugisabb esős szünetnapok, de amikor csak tehettem, babakocsiztam vele. Város másik végén lévő játszótérre, ott kicsi pihi, aztán haza, bolt, drogéria, esetleg gyógyszertár. Sajnos nem sok féle sport fér ilyenkor az időbe, meg amit gyerekkel össze lehet kapcsolni.

Ha megteheted, vagy tudsz egy ilyen rendszert beépíteni az életedbe, az sokat tud segíteni a fogyásban. És babakocsival lehet jó tempósan is gyalogolni, felér egy gyengébb futással, remek kardióedzés, és nem nehéz.

2021. máj. 28. 14:16
 20/32 A kérdező kommentje:
Ő mondja, hogy marad a gyerekkel de mindig este 9 után ér haza, és nekem már fel 10 10 kor őszintén nincs kedvem menni, lehet ez lustaság de hosszú a nap... És kimerulok örülök, higy már ágyban lehetek.
2021. máj. 28. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!