Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így fair velem szemben?
Jaj 30-as mit számít? HÁZASOK. Miért kell a férjnek külön vagyon? Arra készül, hogy elválnak és legyen egy lakása? Vagy kiadja és a bérleti díj csak az övé, amit magára költ el? Minek házasodik az ilyen ember?
Rohadtul filléresek vagytok már boccsi.
31-es. Nem külön vagyonra készül a férj ,te szerencsétlen.
Legyen akkor külön kassza.
Hisz így is a férj dupla annyit ad be ,mint a nő.
Most miért nem szajkózzátok a külön kasszát.
Kérdező, te meg válj el. Tuti te jársz jobban... . Ja még sem.
Istenem, némely embertől a hányinger kap el.
Ha megtehetném, hogy szüleim hitelét fizessem, hogy ne nyomorogjanak, meg éljenek egy kicsit a szaros nyugdíj mellett, simán megtenném.
Örülhetnél inkább, mert ha a hitel nincs fizetve anyukaék mennének a nyakad rá, mivel valószínű nem lenne hova menniük.
Válj el anyukám, ha ennyire böki a csőröd, hogy férjed gondoskodik a szüleiről,mert ertekrendben nagyon nem klappoltok.
Ha százalékosan nézzuk lehet a no a mindenèt beleteszi a kozosbe 100%-ban, a pasi meg nem mert elvon belőle magának/a szuleinek. Ez már eleve érdekes.
Kozben a nőnél az is lehet hogy az ő szulei meg nem elvesznek, hanem adnak.
Szoval amig a nő mindenét beleadja a hazassagba a pasi nem, annak igye altalaban az a végr hogy az egyiknek semmilye nincs, ki van használva, a masik meg él mint hal a vizben
Parkapcsolatokban ez mèg normalis is, de házasságban nagyon nem az, hogy az egyik ki van zsigerelve.
*én a fizum 2/3-át bele se tenném ezek után hanem gyujtenèk én is ingatlanra akár befektetésnek is.
Én biztos nem áldoznèk bele mindent ebbe ilyen ember mellett aki elvon a kozosbol. Akkor én is elvonnèk.
De milyen már ez a házasság? És ha gyerekkel otthon lennél 0 fizuval, akkor sem lennél jobb helyzetben és normális esetben a közös az közös. Mi értelme összházasodni ha már az első nézeteltérés után válni akarsz?
Másrészt Ha minimál béred van akkor gondolom úgy a helyen el megy a mindennapokra, nem is értem milyen jogon követelsz önrészt a lakásból. Esetleg spórolj magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!