Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élnek itt úgy férfiak, hogy otthon eljátszák a szerető férjet a gyerekük érdekében?
Nem akarsz válni, mert a gyereked az első, de közben sokszor úgy érzed, hogy ez már csak róla szól, és a kapcsolatod rég befulladt?
Viszont a látszatot fent kell tartani, így továbbra is rendes férj vagy
Van egy munkatársam, aki folyamatosan nyomja, hogy a legnagyobb hiba amit el lehet követni az a házasság. MEg hogy ha hamarabb találkozunk engem vett volna el, így meg úgy megdugott volna, és még most is eltöltené velem azt az időt (amíg megdug)
Aztán a Facebookra meg tolja a házassági évfordulós képeket meg stb
11# Te hogy állsz hozzá?
Szerinted szereti a párját? Közös képeken nem tűnik boldognak?
Gondolom nyalja-falja rajta az asszonyt hogy mindenki lássa, milyen szép pár.
Komolyan lassan ott tartok, hogy minél feltűnőbben szereti valaki a párját a közösségi oldalakon annál biztosabb, hogy gáz van otthon
Érdekes amúgy. Nem csinálta ezt évekig. Aztán elkezdett velem beszélgetni és hirtelen ki kell tenni kéthavonta, mennyire boldogok. Érdekes mindenesetre.
Közben minden egyes alkalommal ha beszélünk, a magánéletemről próbál faggatni. Hogy vagyunk a férjemmel, szoktunk e együtt filmezni stb.
Ilyet én is ismertem. Minden megcsalása után agyonposztolta a facet, hogy milyen nagyon szerelmes a nejébe :D Se előtte, se idővel utána. Kb. ilyenkor lehetett tudni, megint tévúton járt
Szerintem nem neked szól, inkább otthonra vetít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!