Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más házasságokban ez normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más házasságokban ez normális dolog?

Figyelt kérdés
A feleségemmel, még nincs egy éve hogy összeházasodtunk, 4 éve vagyunk együtt. Én 2-3 naponta reggel szoktam borotválkozni, és a feleségem simán bejön közben arcotmos, bekrémezi magát, fogatmos, felköti a haját, felveszi a szemüvegét (általában este a fürdőszobában szokta hagyni zuhanyzás után) meg ilyenek, általában még pizsamában. Aztán kimegy és reggelit csinál, meg pakol be nekem ebédet. Már kb fél éve (mióta ő otthonról dolgozik), ez a rutin, de engem valahogy zavar a jelenléte, ilyenkor feszült leszek. Nem szólok neki, mert szerintem ez normális dolog a részéről, csak engem nagyon zavar. Ez nálatok normálisnak számít, velem van a baj? 28F

2021. ápr. 22. 16:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk ez normális, bemászkálunk. Eleve dupla mosdókagylónk van, nyilván nem véletlenül. Reggel mindketten sietünk, és egyszerűbb így. Sőt, mondok durvábbat. Együtt is szoktunk zuhanyozni. Ha ilyen apróságokat nem tudsz a feleségeddel megbeszélni, nem tudom mire neked a házasság.
2021. ápr. 22. 20:59
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes módon a borotválkozásnál az én férjem sem szereti, ha bejárkálok 😁.

Egyébként nem zavarja de ennél az egynél egyedül szeret lenni, minthacsak kevésbé tudna koncentrálni, ha én is bent vagyok 😃

2021. ápr. 22. 22:57
 23/26 anonim ***** válasza:
55%
Mi vagy te? Egy szégyenlős kislány? Majd ha lesz gyereked akár több is akkor majd rájössz mi az a privát szféra. Amikor még a budiba is utánad mennek. Báttya szedd össze magad, ne rinyáljál!
2021. ápr. 24. 15:21
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg lehet neki mondani, hogy ilyenkor egyedül akarsz lenni. Mondjuk nem értem ez miért nem került szóba edfig? Ezek az első ott alvásoknál kiderülnek, a kapcsolat elején, hogy ki, hogy szereti intézni a fürdőszobai dolgait. Az viszont elég gáz, hogy ő pakolja az ebéded, nem 5 éves Vagy.
2021. ápr. 25. 18:49
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a nem normalis hogy egy piti dolgot nem tudtok egymasnak nyugodtan megemliteni.
2021. ápr. 25. 23:24
 26/26 anonim ***** válasza:
75%

Az, hogy, alakult ki, hogy pakolja az ebéded és nem magadnak pakolod?

Ő dönti el, mit egyél vagy kiadtad előző nap, hogy mi legyen a koszt?

2021. jún. 7. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!