Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más házasságokban ez normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más házasságokban ez normális dolog?

Figyelt kérdés
A feleségemmel, még nincs egy éve hogy összeházasodtunk, 4 éve vagyunk együtt. Én 2-3 naponta reggel szoktam borotválkozni, és a feleségem simán bejön közben arcotmos, bekrémezi magát, fogatmos, felköti a haját, felveszi a szemüvegét (általában este a fürdőszobában szokta hagyni zuhanyzás után) meg ilyenek, általában még pizsamában. Aztán kimegy és reggelit csinál, meg pakol be nekem ebédet. Már kb fél éve (mióta ő otthonról dolgozik), ez a rutin, de engem valahogy zavar a jelenléte, ilyenkor feszült leszek. Nem szólok neki, mert szerintem ez normális dolog a részéről, csak engem nagyon zavar. Ez nálatok normálisnak számít, velem van a baj? 28F

2021. ápr. 22. 16:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

Az lenne a normális, ha te ezt el tudnád mondani, hogy zavar! Ebben semmi sértő nincs.

Hogy akarsz így 30-40 évet együtt élni, ha ilyen egyszerű dolgot nem mersz megmondani?

2021. ápr. 22. 17:03
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

A jó házasság alapja a jó kompromisszumkötés képesség.

Ha még csak nem is mered neki elmondani hogy mi nem tetszik akkor az nagy gáz mert "néma gyereknek anya se érti szavát".

2021. ápr. 22. 17:30
 13/26 anonim ***** válasza:
19%
Nálunk ez nem normális, kizavarnám a fenébe a férjemet, ha ezt csinálná.
2021. ápr. 22. 17:32
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Pont ugyanez merült fel nálunk is néhány hónapja. Én bementem a páromhoz fürdés közben, ha valami kellett, de megkért, hogy ne tegyem, mert ilyenkor úgy érzi zavarom a privát szféráját. (Home officeban vagyunk mind a ketten, gyakorlatilag 0-24 egy légtérben.) Tökéletesen megértettem, engem is zavarna, csak addig nem gondoltam bele, hiszen ő sosem jött be, azóta én sem megyek be hozzá, illetve kopogok, ha mégis kell valami.

Kedvesen mondd meg neki, valószínűleg megérti.

2021. ápr. 22. 17:49
 15/26 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk két mosdó van, óriási tükör, egyszerre készülődünk. Amikor egymosdós lakásban laktunk is megoldottuk úgy hogy addig a másik mást csinál. Pl amíg az egyikünk mosdózott, a másik öltözködött, aztán cseréltünk. Szirszarért beugrottunk egymáshoz de zavarni, vagy wczni nem, csak mondjuk beugrottam egy hajcsatért amíg borotválkozott.

Megjegyzem lehetnél azért toleránsabb. Mégiscsak nő, had készülődjön, csinálj addig mást, mondjuk reggelit neki. Végülis neki is megy az ideje amíg csomagol neked ebédet. Így fair.

2021. ápr. 22. 17:51
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha borotválkozol, állsz a mosdónál a tükör előtt. Akkor ő hogy tud pl. fogat mosni, arcot mosni, tükörben a haját felkötni, stb?

Vagy két mosdókagyló van a fürdőben?

2021. ápr. 22. 17:51
 17/26 A kérdező kommentje:
Igen, kettő van
2021. ápr. 22. 18:18
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fürdőszobai tevékenységekhez általában magunkra csukjuk az ajtót és a másik megvárja, míg az, aki bent van, végzett. Két dolog kivétel: A férjem úgy szokott borotválkozni, hogy nyitva hagyja az ajtót és beszél hozzám odabentről. Ami így belegondolva kicsit veszélyesnek tűnik. Annak idején apukám és a nagyapáim is így szokták. Nálam egy szépségápolási rutin van, amit előtte végzek: a körmömet asztalnál szoktam festeni, nem a fürdőben. Néha ő is jön-megy körülöttem, vagy leül mellém beszélgetni. Nálunk ez csak úgy magától alakult így, mindkettőnknek megfelel. De ha téged zavar, hogy bemegy, szólj neki, hogy hagyjon magadra, míg végzel. Ennyi. Mindenki maga tudja, mi fér bele, nem számít, másnak mi a kényelmes, ha neked nem az.
2021. ápr. 22. 20:05
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értem, miért nem lehet megmondani a másiknak, ha baj van.

Nem, gyűljön csak a feszkó, aztán majd rátámadsz egy semmiség miatt, ő meg majd pislog, hogy mi a francot csinált rosszul?

Nyisd ki a szádat, és közöld vele - normális hangon -, hogy legyen szíves nem akkor használni a fürdőt, mikor benn vagy.

2021. ápr. 22. 20:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy ilyen apróságokon fennakadok, de ahol 2 mosdó van, az nem pont azért van, hogy egyszerre 2 ember is tudjon készülődni?🤔

Lehet, hogy ő is így gondolja, és ha nem szólsz neki, nyilván nem is fog változtatni. Ha ilyen kuka vagy, nem lesz egy hosszú házasság.

2021. ápr. 22. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!