Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más házasságokban ez normális dolog?
Az lenne a normális, ha te ezt el tudnád mondani, hogy zavar! Ebben semmi sértő nincs.
Hogy akarsz így 30-40 évet együtt élni, ha ilyen egyszerű dolgot nem mersz megmondani?
A jó házasság alapja a jó kompromisszumkötés képesség.
Ha még csak nem is mered neki elmondani hogy mi nem tetszik akkor az nagy gáz mert "néma gyereknek anya se érti szavát".
Pont ugyanez merült fel nálunk is néhány hónapja. Én bementem a páromhoz fürdés közben, ha valami kellett, de megkért, hogy ne tegyem, mert ilyenkor úgy érzi zavarom a privát szféráját. (Home officeban vagyunk mind a ketten, gyakorlatilag 0-24 egy légtérben.) Tökéletesen megértettem, engem is zavarna, csak addig nem gondoltam bele, hiszen ő sosem jött be, azóta én sem megyek be hozzá, illetve kopogok, ha mégis kell valami.
Kedvesen mondd meg neki, valószínűleg megérti.
Nálunk két mosdó van, óriási tükör, egyszerre készülődünk. Amikor egymosdós lakásban laktunk is megoldottuk úgy hogy addig a másik mást csinál. Pl amíg az egyikünk mosdózott, a másik öltözködött, aztán cseréltünk. Szirszarért beugrottunk egymáshoz de zavarni, vagy wczni nem, csak mondjuk beugrottam egy hajcsatért amíg borotválkozott.
Megjegyzem lehetnél azért toleránsabb. Mégiscsak nő, had készülődjön, csinálj addig mást, mondjuk reggelit neki. Végülis neki is megy az ideje amíg csomagol neked ebédet. Így fair.
Mondjuk ha borotválkozol, állsz a mosdónál a tükör előtt. Akkor ő hogy tud pl. fogat mosni, arcot mosni, tükörben a haját felkötni, stb?
Vagy két mosdókagyló van a fürdőben?
Sosem értem, miért nem lehet megmondani a másiknak, ha baj van.
Nem, gyűljön csak a feszkó, aztán majd rátámadsz egy semmiség miatt, ő meg majd pislog, hogy mi a francot csinált rosszul?
Nyisd ki a szádat, és közöld vele - normális hangon -, hogy legyen szíves nem akkor használni a fürdőt, mikor benn vagy.
Bocs, hogy ilyen apróságokon fennakadok, de ahol 2 mosdó van, az nem pont azért van, hogy egyszerre 2 ember is tudjon készülődni?🤔
Lehet, hogy ő is így gondolja, és ha nem szólsz neki, nyilván nem is fog változtatni. Ha ilyen kuka vagy, nem lesz egy hosszú házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!