Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én rontottam el valamit?
"nem érzem magam semminek csak egy robotnak aki rendbe rakja a házat."
"örüljek annak, hogy jól keres"
Ő meg valószínűleg egy robotnak érzi magát aki eltart +3 embert. Egy felnőttet, téged, aki szintén csinálhatna valamit.
Attól hogy jól álltok anyagilag még gondolkozhat így.
Volt egyszer olyan párom aki az én házamban lakott, munkanélküli lettem 1 hónapra és kb 2 hét után egy szelet kenyeret is rám kiabált, holott nem tartott el, a rezsibe se adott egy forintot se.
Nem zavarja hogy ő elhízott, mert ő dolgozik. Te otthon vagy, van időd magaddal foglalkozni. - ezt gondolja szerintem.
Nem tudja/gondol bele hogy a gyerekek mennyi munkával vannak, csak annyit lát ki belőle hogy otthon vagy. "Ráérsz".
Na de mint írtad "Viszont mióta együtt élünk nem törődik velem.“ akkor nem kellett volna 2 gyereket szülni. Mit hittél, a gyerek majd megoldja?
Hirtelen szeretni fog?
Csak lett 2 plusz teher a nyakába, és jobban utál. Azért van 4 havonta szex csak, mert akkor éri el azt a szintet hogy veled is beéri ha már nincs jobb..
Mit vártál? Gyerekéknt jöttetek össze, aztán rögtön házasság meg szültél is.
Az nem oké, hogy tiszteletlen, de az már a te sarad, hogy el is tűröd tőle.
Roh.adt szemét férjed van, az enyém is hasonló volt, most kedvesebb mert onallobb lettem és bármikor válhatok, de néha élő jön ez a szemetsége.
Utálom hogy ilyen, nemis akarom hogy haza jöjjön látni sem akarom.
Lehet ide jutsz te is.
Majd belatod hogy nincs más mint elvalni
23 As vagyok. Helyesbítek:
Ilyen nem volt soha de hasonló igen.
Felvilágosítottam hogy vége azóta meghúzta magát de fölöslegesen
Tudom, hogy nem tartozik a tárgyhoz, de mégis mi a tökért TANULSZ egy négyévessel, hogy jobban menjen az iskola? Ahova 2 év múlva megy. Könyörgöm, mondd, hogy nem írni-olvasni tanítod.
Tanácsom: ne tanulj vele, ellenben add bölcsibe a kicsit, menj dolgozni és válj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!