Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek én rontottam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én rontottam el valamit?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. 8 éve vagyok házas. 2 gyermekünk van a párommal. Az elején minden szép volt. Aztán már ott tartunk, hogy már 2 éve nem alszik velem. Kint alszik a nappaliba a kanapén. Sex nagyon ritkán van. 4 hónap után tegnap volt. Hiányolom a törődést. Egésznap a gyerekekkel vagyok. Háztartást vezetek. Főzök, mosok takarítok. A gyerekeimmel foglalkozom. Fejlesztem őket. Az egyik 4 éves, de szoktam vele tanulni hogy suliba könnyebb legyen neki. Mellette nyilván sokat is játszok vele. Van egy 1 éves is. Szeretem őket és imádom, de sokszor nehéz egyedül egesznap. Főleg, hogy most nem nagyon tudunk a vírus miatt sehova menni. A férjem reggel 6kor indul munkába és délután 6 körül ér haza. Ő is fáradt. Az anyagi helyzetünk az jó. Tényleg mindent megtermett nekünk. Viszont azért mert apukám felvette őt dolgozni a vállalkozásába. Ha apum nem lett ajánlotta volna fel neki, akkor nem így állnának. Viszont mióta együtt élünk nem törődik velem. Nem jön oda hozzám. Mondta már nekem, hogy lehetnék dögösebb. Ő 80kg-ról felhízott 110kg. Nem értem..tőlem elvárja, de ő nem tesz semmit. Mondtam már neki, hogy nem érzem magam nőnek mellette és hogy kaphatnék több törődést. Erre az volt a válasza hogy : Kussoljak el. Mikor haza ér munkából hozzám vágja, hogy szedj enni. Majd meccset néz és alszik. Ebből állnak a napjaink. Én megértem, hogy fáradt, de ez miért van ki hatásra arra hogy elhanyagolt. 1 hónapja már nem érzem magam semminek csak egy robotnak aki rendbe rakja a házat. Takarít, főz neveli a gyerekeket és ha törődést akarok akkor kussoljak. Valamelyik nap mondtam neki, hogy depressziós vagyok. Szarul érzem magam. Kinevetett engem. Esténként sírva alszok el. Azt is hozzám vágja, hogy örüljek annak, hogy jól keres. Más éhezik én meg itt sírok. Magányosnak érzem magam. Nincs aki meghallgatna. Engem nem érdekel a pénz. Én csak szeretetre vágyok. A két gyerek sokszor elfelejteti velem a gondot, de esténként nagyon szarul érzem maga. Allig várom, hogy a legkisebb is óvodás legyen és munkába tudjak állni és emberek között legyek.

2021. ápr. 20. 19:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%

"nem érzem magam semminek csak egy robotnak aki rendbe rakja a házat."

"örüljek annak, hogy jól keres"

Ő meg valószínűleg egy robotnak érzi magát aki eltart +3 embert. Egy felnőttet, téged, aki szintén csinálhatna valamit.

Attól hogy jól álltok anyagilag még gondolkozhat így.

Volt egyszer olyan párom aki az én házamban lakott, munkanélküli lettem 1 hónapra és kb 2 hét után egy szelet kenyeret is rám kiabált, holott nem tartott el, a rezsibe se adott egy forintot se.

Nem zavarja hogy ő elhízott, mert ő dolgozik. Te otthon vagy, van időd magaddal foglalkozni. - ezt gondolja szerintem.

Nem tudja/gondol bele hogy a gyerekek mennyi munkával vannak, csak annyit lát ki belőle hogy otthon vagy. "Ráérsz".

Na de mint írtad "Viszont mióta együtt élünk nem törődik velem.“ akkor nem kellett volna 2 gyereket szülni. Mit hittél, a gyerek majd megoldja?

Hirtelen szeretni fog?

Csak lett 2 plusz teher a nyakába, és jobban utál. Azért van 4 havonta szex csak, mert akkor éri el azt a szintet hogy veled is beéri ha már nincs jobb..

2021. ápr. 21. 07:16
 22/28 anonim ***** válasza:
91%

Mit vártál? Gyerekéknt jöttetek össze, aztán rögtön házasság meg szültél is.

Az nem oké, hogy tiszteletlen, de az már a te sarad, hogy el is tűröd tőle.

2021. ápr. 21. 10:14
 23/28 anonim ***** válasza:
73%

Roh.adt szemét férjed van, az enyém is hasonló volt, most kedvesebb mert onallobb lettem és bármikor válhatok, de néha élő jön ez a szemetsége.

Utálom hogy ilyen, nemis akarom hogy haza jöjjön látni sem akarom.

Lehet ide jutsz te is.

Majd belatod hogy nincs más mint elvalni

2021. ápr. 21. 15:02
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen hűl.ye vagy kérdező meg vele maradsz pár évig.
2021. ápr. 21. 15:11
 25/28 anonim ***** válasza:

23 As vagyok. Helyesbítek:

Ilyen nem volt soha de hasonló igen.

Felvilágosítottam hogy vége azóta meghúzta magát de fölöslegesen

2021. ápr. 21. 15:13
 26/28 anonim ***** válasza:
87%

Tudom, hogy nem tartozik a tárgyhoz, de mégis mi a tökért TANULSZ egy négyévessel, hogy jobban menjen az iskola? Ahova 2 év múlva megy. Könyörgöm, mondd, hogy nem írni-olvasni tanítod.

Tanácsom: ne tanulj vele, ellenben add bölcsibe a kicsit, menj dolgozni és válj el.

2021. ápr. 21. 17:33
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha cseléd szerepbe belementél önként, akkor ne csodálkozz ha annak néz.25 évesen még az iskoláid végén kellene járnod, nem ennyi év házasság mögötted.A gyerekek előtt sem bánhatott Veled szépen.Mondjuk ez már késő bánat.Valahogy próbálj a sarkadra állni vagy kitörni ebből, mert ez csak rosszabb lesz.A falu szájával meg ne foglalkozz.Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy vannak még ilyen helyek az országban, ahol ilyen fiatalon ne a tanulás legyen az első és, hogy egy nő csak szüljön kiszolgáltava egy férfinak.
2021. ápr. 26. 19:17
 28/28 anonim ***** válasza:
Te nem tudnál Apukádnál dolgozni( bár nyilván sok iskolád nem lehet).Gyerekek bölcsibe,te meg dgoznál, tanulnál és ki tudnád hajítani a bunkó, terrorizáló férjed.
2021. ápr. 26. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!