Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én rontottam el valamit?
Beszélj vele komolyan.
Kérdezd meg az okát a bunkóságának.
Én azt olvasom ki , hogy az zavarja, hogy a faterodnál dolgozik. Milyen a viszonyuk?
Így rajtad veri le, amit apjától kap.
Mondanám, hogy már ott halott ügy, hogy 25 évesen évek óta házas, de mindegy is.
Párod nem elhidegült, hanem szimplán bántalmazó kretén.
Én úgy, de úgy rúgnám fejbe, már csak azért ha nekem vki azt mondaná, hogy szedj enni
Milyen hányás már ez az ember?
És te, te milyen vagy? Szereted te magad? Vagy a gyerekeid? Mert ezt látják, érzik és lehet később rájuk is sor kerül
Kussolj, szedj enni, le se szar.
Hát ez tényleg egy rémálom
Nincs soha nem is lesz olyan helyzet, ahol normális, hogy az egyik fél a másiknak azt mondja kussolj
Ha te is mondtál volna olyat, akkor is halott ügy a házasságod,
De így. Komolyan fordulj szakemberhez ha úgy gondolod hogy az alapján amiket leírtál normális hogy így bánik veled
Ne haragudj meg,sosem értettem ezeket a nőket akik még ezek után is ragaszkodnak a párjukhoz,ennek így semmi értelme.
Hogy viselkedhet így egy felnőtt ember akit szeret?
Ha én fáradt is vagyok senkivel sem beszélnék így soha sem,aki fáradt az nem a focit lesi ha nem alszik.
Tudom milyen nagy meló a gyerek,igaz nekem nincs.
Szerintem kezdj el járni egy jó pszichológushoz.
Kezdj el gondolkodni hogy ennek a kapcsolatnak van e még értelme?
Nem tudom mi baja lehet a férjednek? de ez így semmi jóra nem vezet.
Hétvégén vidd el a szüleidhez a gyerekeket és beszélj a férjeddel,de rendesen üljetel le az asztalhoz,legyetek pihentek,mindent komolyan beszéljetek átt,ha erre nem lesz hajlandó hozd fel neki a vállást.
Rakj rendet otthon.
Legfontosabb pedig az hogy le győzd a depressziót,újra nőnek érezd magadat,tudj új életet kezdeni hiszen még te is fiatal vagy.
Igaz én 23 éves vagyok és nem nő,de a helyedben jó meggondolnám hogy ennek a kapcsolatnak így van e értelme?
Meddig akarod hogy ez így mennyen tovább?
Abban biztos vagyok hogy egy normális férfi nem viselkedik így,főleg azzal az emberrel akit tényleg szeret.
#15 Nagyon jól gondolod.
Ne foglalkozz mit mondanak a faluban,őszintén szólva ha minden ember azzal foglalkozna akkor sehová sem jutna senki sem az életben.
Ez nem a falusiak élete,ez a te életed,ha nem teszel semmit sem akkor nem leszel boldog,boldogtalan szeretnél maradni életed végéig?
Ha 80 éves lennél akkor mondanám hogy oké talán,de könyörgöm te egy fiatal kedves,szép nő vagy,rád még vár egy sokkal boldogabb élet.
Most ilyen fiatalon fel akarod adni,csak azért mert mit mondanak a faluban?
Sz.rd már le,majd el felejtik idővel,sokkal inkább fontosabb hogy végre egy boldog ember légy.
Hidd el nekem,majd lesz más téma is rajtad kívül.
Gondolj magadra és a gyerekeidre a többi majd alakul,csak végre kezd el csinálni.
Esetleg ha van olyan barátod akiben nagyon megbízol mond el neki is, vagy a szüleinek esetleg,kérhetsz tőlük tanácsot de ez a te életed neked kell majd döntést hozni.
Én szurkolok neked,te is megérdemled a boldogságot mint minden más ember.
14.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!