Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, őszintén, mit szólnátok ha a férjetek 100%-ban rátok szeretné bízni a pénzügyeket? Úgy hogy a számlátokra érkezne a fizetése, és havi "költőpénzt" adtok neki?
Ennek szerintem nem ebben a sorrendben kéne mennie. Először elnyomni majd semmibe venni,lenézni mert hagyta magát. Ez egy beteges működésmód sok magyar családban.
Szerintem nulladik perctől tisztelni kell és meg se kell próbálni elnyomni. Segíteni kellene abbam hogy erősebb legyen általunk, mellettünk.
21!
Természetesen egy normálisan működő kapcsolatban, ahol a felek egyenlőek és normális gondolkodásúak ott szó sincs elnyomásról. Csak arra akartam célozni, hogy az a férfi, aki enged az elnyomásnak, az meg is érdemli hogy elnyomják.
Férfi emberről beszélünk, nehogy már engedje hogy egy nő nyomja el. És ezt nőként mondom! Nővéremék kapcsolata pont ilyen. A pasi egy papucs, a nővérem pedig ezt ki is használja. Ha csak babusgatná, akkor kb sehol nem tartanának jelenleg.
25!
Ez hülyeség :D Ha valaki árt nekem, rosszat tesz, akkor elhagyom. Ez csak kifogás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!