Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, őszintén, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, őszintén, mit szólnátok ha a férjetek 100%-ban rátok szeretné bízni a pénzügyeket? Úgy hogy a számlátokra érkezne a fizetése, és havi "költőpénzt" adtok neki?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 17:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ennek szerintem nem ebben a sorrendben kéne mennie. Először elnyomni majd semmibe venni,lenézni mert hagyta magát. Ez egy beteges működésmód sok magyar családban.

Szerintem nulladik perctől tisztelni kell és meg se kell próbálni elnyomni. Segíteni kellene abbam hogy erősebb legyen általunk, mellettünk.

2021. ápr. 13. 21:54
 22/30 anonim ***** válasza:

21!

Természetesen egy normálisan működő kapcsolatban, ahol a felek egyenlőek és normális gondolkodásúak ott szó sincs elnyomásról. Csak arra akartam célozni, hogy az a férfi, aki enged az elnyomásnak, az meg is érdemli hogy elnyomják.

Férfi emberről beszélünk, nehogy már engedje hogy egy nő nyomja el. És ezt nőként mondom! Nővéremék kapcsolata pont ilyen. A pasi egy papucs, a nővérem pedig ezt ki is használja. Ha csak babusgatná, akkor kb sehol nem tartanának jelenleg.

2021. ápr. 13. 21:59
 23/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemli meg a gyenge, hogy eltapossák. A batalmazó fél érdemli meg, hogy otthagyják a p ba.
2021. ápr. 13. 22:08
 24/30 anonim ***** válasza:

23!

És elhagyják a férfiak?

2021. ápr. 13. 22:09
 25/30 anonim ***** válasza:
A bantalmazót nehéz elhagyni, átlagban 7-szer kísérlik meg, mire sikerül, de szerencsére van rá egyre több példa.
2021. ápr. 13. 22:20
 26/30 anonim ***** válasza:

25!

Ez hülyeség :D Ha valaki árt nekem, rosszat tesz, akkor elhagyom. Ez csak kifogás...

2021. ápr. 13. 22:21
 27/30 anonim ***** válasza:
nem kifogás sajnos, a bántalmazó kapcsolatoknak más a dinamikája mint amit a józan ész diktál. nem a semmitől maradnak benne annyian.
2021. ápr. 14. 01:05
 28/30 anonim ***** válasza:
Speciel jol jarna, mert jo penzugyminiszter lennek. Viszont o is az, igy hogy mindent egyutt beszelunk meg.
2021. ápr. 14. 03:00
 29/30 anonim ***** válasza:
Nálunk én kezelem a pénzt, az az igazság, a férjem azt sem tudja mit kell fizetni, nem is érdekli, rám bíz minden döntést, intézni valót. Viszont nem zsebpénzt kap, hanem annyit visz el itthonról amennyire szüksége van, de mindig elmondja mire kellett.
2021. ápr. 14. 08:26
 30/30 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van, hogy nálam van mindkettőnk bankkártyája, ő telefonnal fizet, ha szükséges. Ha jön csomagja, az ő kártyájával fizetem, illetve ha elfogyott az én fizum, az övéből költök pl bevásárlásra. Nekünk ez bevált, kényelmes, egyikünknek sem kell pénzt adnia a másiknak
2021. ápr. 14. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!