Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, őszintén, mit szólnátok ha a férjetek 100%-ban rátok szeretné bízni a pénzügyeket? Úgy hogy a számlátokra érkezne a fizetése, és havi "költőpénzt" adtok neki?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 17:46
11/30 Barnabas333 válasza:
Nálunk meg csak nekem a férjnek van számlája és én intézek mindent. Mondjuk sajna nyár óta nem dolgozik. Szerintem az a normális, hogy ezeket a férfi intézi...
12/30 anonim válasza:
Nem értem, hogy ez miért probléma. Természetesen örülnék neki. Nem úgy venném, hogy én adok "zsebpénzt", hanem, hogy a keresete bizonyos(nagyobb) részét a családi kasszába adja, a többit meg magára költi. Ahogy egyébként én is.
13/30 anonim válasza:
Nálunk így van összeköltözés óta, azaz 10 éve, nincs ebből semmi gond. Ő kérte, és örül, hogy nem kell vele foglalkoznia.
Ehhez persze olyan bizalmi kapcsolat kell, amiben nem kell azon agyalni, hogy az egyik félnek majd folyton könyörögni kell a pénzért, a másik meg kihasználja a helyzetét, hogy ő osztja be. Normális kapcsolatban ilyesmi nincs.
35/N
14/30 anonim válasza:
Nem lenne gond, megszoktam az önállóságot, a felelősséggel sincs bajom. Sajnos szigorú vagyok , de észérvekkel meggyőzhető. :)
15/30 anonim válasza:
Azt szólnám hogy nem az anyja vagyok hanem a párja, úgyhogy viselkedjen felnőtt módjára.
16/30 anonim válasza:
Apám és anyámnál ez így volt. Apám szintén ezt látta a szülőktől. Bár 9-esnek jelzem, hogy sosem keresett annyit, hogy "aranyélet" lett volna bárkinek.
17/30 anonim válasza:
Sok ilyen van mert rengeteg nő tartja kontroll alatt a férjét.
18/30 anonim válasza:
17!
Csak azt lehet kontroll alatt tartani, aki hagyja magát ;)
19/30 anonim válasza:
Igen de miért kell valakit leigázni, csak mert hagyja magát? Utána mi tisztelnivalót láttok abban a férfiban aki fölött uralkodtok?
20/30 anonim válasza:
Nem a saját példámból indultam ki, nincs is férjem :D
De szerinted mi tisztelni való van abban, aki hagyja hogy asszony papucsként bánjon vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!