Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem nem hajlandó többé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem hajlandó többé hozzám érni. Normális ez?

Figyelt kérdés

13 éve vagyunk együtt. Eddig soha nem merült fel témaként egymás múltbeli szexuális élete. Persze tudta hogy volt előtte 3-4 komoly kapcsolatom. Gondoltam gondolja hogy ezekben a kapcsolatokban szex is volt. 21 éves voltam, mikor megismerkedtünk. Van két kislányunk is. Erre tegnap este valahogy rákérdezett és mondtam hogy persze ezekben a kapcsolataimban szex is volt. Erre totál kiakadt, hogy ő azt hitte szűz voltam mikor megismert. Elképzelésem sincs honnan vette. Ráadásul mondta mindig milyen szuper vagyok az ágyban, biztos született tehetség vagyok.

Ma reggel azt mondta, nem tud úgy tekinteni rám mint eddig, és nem tudja képes lesz e bármikor is szeretkezni velem a jövőben. Normális az ilyen?

2021. márc. 7. 20:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
80%
Én szemrebbenés nélkül kivágnám a fenébe egy ilyen mondat után, hadd gondolkodjon el azon, amit mondott.
2021. márc. 8. 17:16
 22/28 anonim ***** válasza:
84%
Várjuk majd a fejleményeket!
2021. márc. 8. 17:46
 23/28 A kérdező kommentje:
Most úgy viselkedik velem, mintha megöltem volna az anyját. Hozzám se szól, az anyját meg a szomszédot felköszöntötte nőnapon, nekem annyit mondott hogy ne is várjam, hogy virágot vegyen. Egyszerűen nem térek magamhoz.
2021. márc. 8. 17:56
 24/28 anonim ***** válasza:
94%
Hogy a fenébe gondolta hogy szűz vagy? Úgy értem ismerkedési fázisban nem beszéltetek erről, első szex előtt? Én tényleg szűz voltam, és első aktus előtt sokat beszélgettünk a férjemmel (aki nem volt szűz) hogy mi hogy lesz. Ha meg beszéltetek erről csak eleresztette a füle mellett, akkor ez csak kifogás. Azt akarja, hogy te dobd ki, mert túl gyáva ahhoz, hogy ő mondja ki, szakítani akar.
2021. márc. 8. 19:36
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igazi sztori, akkor a pasi nem százas az biztos. Illetve szándékosan feszültséget akar generálni, esélyes hogy megcsal. ( Mindenki magából indul ki) Mindkét esetben jobban jársz, ha megszabadulsz tőle.
2021. márc. 8. 21:35
 26/28 anonim ***** válasza:
Mi történt veletek azóta?
2021. márc. 16. 21:55
 27/28 anonim ***** válasza:
Huhhh,ez teljesen elmebeteg,sztem próbálj tőle megszabadulni!
2021. márc. 17. 19:45
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Azóta történt valami?

Egyébként ahogy fentebb írták, szerintem is csak egy béna kifogás.

Van valami más a háttérben.

Én annyit mondtam volna,hogy jó,ezt a témát lezárhatjuk,biztos,hogy nem ez az igazi indokod.

Sejtem mi az,de tőled akarom hallani.

(Az én sejtésem az hogy valaki máshoz így próbál "hűséges" lenni)

2021. ápr. 11. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!