Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit időt töltötök el kettesben a férjetekkel (feleségetekkel) ? Illetve milyen jellegű a közös időtöltésetek a kedvesetekkel?
Ezt azért kérdeztem, mert mi még fiatalok vagyunk 3éve házasságban élünk és van egy közös kislányunk is aki 2,5 éves. De azt figyeltem meg az elmúlt hónapokban, hogy nagyon kevés időt töltünk egymással és sajnos olyan érzésem is van, mintha nem is szeretne velem kettesben lenni.
Mire elaltatom a kislányomat és időnk lenne egymásra már alszik.
Jelzem, hogy a munkájából kifolyólag nem lehet így ennyire elfáradva. ( Tűzoltó) 2 hónapja nem volt káresetük. Tehát 24 órában csak úgymondd a telefonját túrja. A kislányunkkal maximálisan foglalkozik , mindenben részt vesz , de amikor elalszik, akkor lepihen ő is és velem szinte nem foglalkozik semmit. A covid miatt most elveszett a munkahelyem,de folyamatosan keresem .Én itthon vagyok most , de ennyit nem kérdezne meg tőlem, hogy hogy vagyok. Sajnos nagyon jellemző rá a nárcisztikus jellemvonás. Szinte minden altipusa megtalálható benne. Szerintetek valamivel ki lehetne zökkenteni ebből a mókuskerékből? Vagy mivel lehetne kiérdemelni több figyelmet nála? (én 23) (ő 32) éves .
Ja hogy te pszichológus vagy? Ha diagnosztizálni tudtad mi a baja, akkor orvosolni is tudnod kéne, nemde?
Nem mindenki nárcisztikus, csak mert más.
Mi lenne ha pl. te próbálnál kommunikálni vele? Nem pedig csak őt oltogatni, hogy mit csinál rosszul, nem jól (a gyereknevelésen kívül). Mindennek oka van, de úgy látszik téged se érdekel jobban (mint őt), hogy mi lehet az ok.
Mond el neki amit gondolsz, amit ide is írtál. Szeretnél vele többet kettesben lenni, nem csak hármasban a gyereketekkel.
Ha nem válaszol, vagy esetleg érdektelenséget mutat, ne aggódj. Megemészti és majd tesz a kapcsolatotokért. De ő szerintem azt hiszi, hogy minden klappul megy, szóval sok sok kommunikáció, s bele fog látni a lelki világodba.
Szurkolok! :)
Mi sem igazan vagyunk kettesben a férjemmel. Dolgozik, pont akkor jön haza mikor vacsizik a gyerekünk. Kaja utan kicsit játszanak aztan viszem fürödni. Ezután következik altatás.
Van, hogy utána egybol megyek en is zuhanyozni es lefeküdni aludni.
De van, hogy együtt eszünk a ferjemmel, akkor kettesben vagyunk. De mi is kevesebbet vagyunk sokkal együtt mint mielőtt megszületett a gyermekünk.
Szexuális életünk rendben van, bár jelenleg ismét várandós vagyok, így ismét csökkent az együttlétek száma, de amikor együtt vagyunk , akkor utána mindig beszélgetünk negyedóra-húsz percet , s ezzel egyensúlyba tartjuk a kapcsolatunkat.
Továbbá napközben online szoktunk beszélgetni,nyilvan nem folyamatosan hanem ahogy a munkaja engedi, illetve ha vezetnie kell valahova akkor felhív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!