Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a ferfi tart szeretot, ot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ferfi tart szeretot, ot miert nem kuldik el a halal nemiszervebe?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Senki nem illette megfelelo szavakkal sot egyutterzoen segitenek neki es sajnaljak.

Es hany ilyen kerdes van meg..

Ha egy no irta volna ki a kerdest mindjart mas lenne a helyzet.

2021. jan. 31. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Ok, mutass egy olyan esetetet, ahol a nőt elküldik a halál nemiszervére.
2021. febr. 6. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Na mondjuk ez igaz. Sőt, a nőket dícsérik, a női szexuális szabadság meg a társai. A nők is ma már kiválaszthatják kivel és mikor dugnak, a férj meg amúgy is lecsós trikós fogatlan senkiházi. Én ezeket olvasom mindenhol, sőt, ha megneszelik hogy egy nő szeretőt keres, 100.000 levelet és megkeresést kap. Egyébként meg mi az a szex hogy emiatt ítélik meg az emberek egymást. Itt leveleztem egy nővel, aki leírta, hogy mindenkit lepontoz aki élvezi a szexet. Miért? Mert neki nem jut belőle. Ebből induljunk ki.
2021. febr. 6. 11:40
 13/15 A kérdező kommentje:

8

Nem kell mentegetoznod, a leirasod alapjan mar egy 30 IQval rendelkezo egyen is feltudja merni, hogy egy kis fereg vagy. :(

2021. febr. 6. 13:19
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

:D Fordítva ülsz a lovon! Nekem nincs bajom az élettel, magammal és a környezetemmel. Nem én erőlködöm, én csak ülök a váramban, aztán koktélt iszogatva konstatálom hogy kisgyerekek cseresznyemagokkal dobálják a falakat. Most kétségbe kellene esnem? :D

A kis beteg agyadat itt megszellőzteted ez ostoba kérdéseddel, várva hogy az ugyancsak beteges gondolatvilágod megerősítésre talál. Most volt egy kis időm elolvastam a semmitmondó izzadságszagú kontrádat, bocsi de van fontosabb dolgom is. Tudod, feleség, gyerek, családi élet. Üsd fel az értelmező szótárat, mert félek hogy ezek ismeretlen fogalmak, aztán nem érted miről írtam. Na mindegy is, ha rám hallgatsz inkább keresel magadnak egy hangoskönyvet, videót. Képezd magad, tanulj, hátha még belőled is lesz valami. ;)

2021. febr. 6. 15:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Igazad van, rendben :)
2021. febr. 6. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!