Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ferfi tart szeretot, ot miert nem kuldik el a halal nemiszervebe?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Senki nem illette megfelelo szavakkal sot egyutterzoen segitenek neki es sajnaljak.
Es hany ilyen kerdes van meg..
Ha egy no irta volna ki a kerdest mindjart mas lenne a helyzet.
8
Nem kell mentegetoznod, a leirasod alapjan mar egy 30 IQval rendelkezo egyen is feltudja merni, hogy egy kis fereg vagy. :(
:D Fordítva ülsz a lovon! Nekem nincs bajom az élettel, magammal és a környezetemmel. Nem én erőlködöm, én csak ülök a váramban, aztán koktélt iszogatva konstatálom hogy kisgyerekek cseresznyemagokkal dobálják a falakat. Most kétségbe kellene esnem? :D
A kis beteg agyadat itt megszellőzteted ez ostoba kérdéseddel, várva hogy az ugyancsak beteges gondolatvilágod megerősítésre talál. Most volt egy kis időm elolvastam a semmitmondó izzadságszagú kontrádat, bocsi de van fontosabb dolgom is. Tudod, feleség, gyerek, családi élet. Üsd fel az értelmező szótárat, mert félek hogy ezek ismeretlen fogalmak, aztán nem érted miről írtam. Na mindegy is, ha rám hallgatsz inkább keresel magadnak egy hangoskönyvet, videót. Képezd magad, tanulj, hátha még belőled is lesz valami. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!