Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki 30 felett ment férjhez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 30 felett ment férjhez, leírná miárt alakult így?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos ez a kapcsolatom is szakítással fog végződni. Nagyon szeretnék már megállapodni, azzal, akit szeretek és aki engem is szeret. Kérlek, ne gyertek azzal, hogy mindenáron feleség akarok lenni, meg ilyenek. Én sem mennék hozzá mindenkihez, csakis azért, hogy elmondhassam magamról azt, hogy feleség vagyok. Csak keresem a társam, aki képes lenne felvállalni engem. Nagyon bele vagyok most ebbe betegedve, 30 felett vagyok. Kicsit úgy érzem örök hajadon maradok, pedig nagyon vágyom arra, hogy szűk körben akár 2 tanúval is, de nekem is egyszer lehessen esküvőm. Nekem ez biztonságot adna a későbbi gyermekvállalás miatt is. Tudom, hogy semmire sem garancia ez, de már annyiszor voltam mindenki életében egy megálló :(
2021. jan. 27. 16:58
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nem értitek, főleg azért , mert van, aki elvált. Olyannak mondjátok, mint nekem, aki még azt sem élhette át, hogy kérdést feltegyék nekik. Nem tudom szavakba önteni, hogy 30 felett milyen rossz ez. Sajnálom, aki elvált. Én jelenleg vegetálok, és lehet szépíteni azt, hogy úgy mutat be, kedvesem, akkor sem a felesége vagyok és van súlya.
2021. jan. 28. 09:08
 22/33 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, én megértelek. Szerintem sem ugyanaz a párom meg a feleségem. Nagyon nem. Nagyon jó érzés, ha valaki annyira szeret, hogy arra vágyik, menjek hozzá feleségül. (Persze csak ha a megfelelő személy vágyik rá).

A csak egy papír meg nem ez számít csak kifogás, egy kiskapu, hogy hamarabb és könnyebben léphessen le valaki, ha akar.

2021. jan. 28. 10:15
 23/33 anonim ***** válasza:
16%
Persze, hogy nem ugyanaz, mert ha feleseg vagy, es vita van, maris zsarolhatod a ferjed, hogy viszed a kolkot, meg a fele vagyont...
2021. jan. 28. 11:35
 24/33 A kérdező kommentje:
Utolsó: házasságoi szerződés is lehet tőlem . Nekem nem kell a közös vagyon fele.
2021. jan. 28. 14:52
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
akkor en mar vegkepp nem ertem, miert ilyen fontos, hogy le legyen papirozva...
2021. jan. 28. 15:00
 26/33 anonim ***** válasza:

A válaszaidból inkább következik az, hogy nem egy stabil csávóra vársz, hanem a státuszra, hogy eljegyeztek, meg feleség vagy.

Én is tini éveimben, meg húszas évek elején álmodoztam erről. De így 28 évesen már úgy vagyok vele, hogy legyen valaki, aki szeret és tűzön-vízen együtt megyünk át, mindegy, hogy barátnő vagy feleség. Tetteiben legyen velem jóban-rosszban, ne a társadalmi státuszában.

2021. jan. 28. 15:02
 27/33 anonim ***** válasza:

Az a szomorú,hogy az emberek többségének a házasság nem azt jelenti,amit kellene.

Olyan negatív érzéseket, élményeket kelt az emberekben kb mint manapság a vakcina szó.

Ezzel van baj,nem veled kérdező.

Olyan lett,mint a "szeretlek" a "bizalom" meg a "hűség" mindenki vágyik rá,tudja mit jelent,csak épp alig van jelentősége,mert annyi a negatív élmény,hogy már alig vesszük komolyan.

Nekem is gallyra ment a házasságom de ennek ellenére se mondanám azt,hogy értelmetlen házasodni. Egyszerűen olyan sok az ócska értéktelen kapcsolat,hogy fel sem merül két emberben,hogy ilyen mértékben össze akarjanak tartozni.

2021. jan. 28. 15:11
 28/33 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez is a baj. Aki meg mondta, hogy akkor minek a papír...Mert pont a másikhoz való tartozáson van a lényeg, azon, hogy van egy férfi, aki annyira szereti a nőt, hogy többet jelent neki, mint az összes többi másik, akivel volt. Feleségül kéri, de akinek ez nem fontos, nem érzi, annak most hiába mondom. Vagy aki pasiaggyal gondolkodik. Mi nők vágyunk a biztonságra, nem a papír az, de az érzés, hogy ennek a pasinak, több vagy, sokkal több, mnt egy papír, de mégis a papír az a forma, ami ennek keretet ad.
2021. jan. 28. 15:24
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Ja csak epp ez az, hogy a hazassaggal sem kapsz biztonsagot, legfeljebb az illuziojat...
2021. jan. 28. 15:26
 30/33 A kérdező kommentje:
Nem érted, de nem baj.
2021. jan. 28. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!