Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még sose volt párkapcsolatom (30 éves vagyok) de egyből házasodnék, az ugrás lenne a sötétbe?
Nincs már időm sz*rakodni, családot alapítanék már.
Sürget az idő, nő kell, feleség kell.
Nem. Aki mer az nyer.
Nősülj meg.
Sokan élnek házasságban.
Nem egy misztikus dolog ez belüről.
Ez csak annak az aki nincs a sűrüjébe.
Nézd ennyi idősen simán van sok partner aki komolyat keres, de vigyázz, hogy ne a házasságba mint fogalomba szeress bele.
Csak mert összeházasodsz valakivel, és esetleg összehoztok egy-két kölköt, még nem lesz tökéletes az idill.
És az elköteleződés általában a kapcsolat természetes elmélyülésének része, az első randin senki nem fog igent mondani a holtodiglanra.
Szépen lassan épülnek fel ezek a dolgok, természetesen.
A jövendőbeli feleségemmel 4 és fél éve vagyunk együtt, és ez előtt fél évig csak dumáltunk. Három év után kértem meg a kezét, de a kapcsolat elejétől fogva úgy voltam vele, hogy basszus, ez a csaj örülök, hogy egyáltalán rám néz, és szívem szerint minden szabadidőmet, hobbimat megosztanám vele.
Ismerek olyant aki szépen úgy haladt mint a 7- es.
A nő viszont az utólsó pillanatban vissza lépett az esküvőtöl.
A pasi mindenképp nősülni akart.
Két hónap múlva boldog házas volt. Mással. Gyereke van, és évek óta férj. Ex nő azóta is egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!