Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit lehet tenni ha egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha egy kapcsolatból kihalt a beszélgetés?

Figyelt kérdés

Az elején sokat beszélgettünk, aztán ez kb 2 év alatt kikopott. Most is megbeszélünk minden fontosat, elmeséljük egymásnak a napunkat részletesen, együtt vásárlunk be, közben is együtt vagyunk. De olyan egyáltalán nincs, hogy leülünk csak úgy beszélgetni.

A kapcsolatunk minden más téren tökéletesnek mondható, szeretjük egymást, de beszélgetések helyett a párom egy jóideje késő estig, sokszor napi 4-5 órát videojátékozik a barátaival. Nem mást csinál, nem nőkkel beszél, tényleg videojátékozik, ezt biztosan tudom.

Én addig csak vagyok itthon, ugye covid miatt nem is nagyon tudnék menni sehova Pesten, home-officeban vagyok, ő eljár dolgozni.

Mondtam neki, hogy ez zavar engem de azt mondta megbeszélünk minden fontosat azon túl pedig nincs miről beszélgetni, nem tud témát felhozni.

Azt is mondta, hogy kell az énidő mindenkinek és erre hivatkozva videojátékozik 4-5 órákat.

Fiatal házasok vagyunk, ő 27-én 26, ötödik éves a kapcsolat. Próbáltam sokáig türelmes lenni, sokszor kibuliztam, hogy ne videojátékozzon, hanem velem legyen, nézzünk filmet, beszélgessünk, de látom rajta, hogy az énideje elvesztésének éli meg.

Tuti nincs szerető vagy másik nő a képben, azt érezném.

Amikor együtt vagyunk az fantasztikus, de egyre kevesebb az ilyen :(

2020. dec. 18. 00:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Ki kellene mozdítani valahogy a gép előtt, csak a mostani időszakban ez nehéz. A járvány után jót tennének a közös randik szerintem, ott beszélgetnétek is.

Egyébként filmnézés vs. játék. Hát nem tudom, de ha eközül a kettő közül kell választani, én is inkább játszom. Mégiscsak interaktívabb egy játék, mint egy film. (Nő vagyok.)

2020. dec. 18. 09:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi is megbeszéljük a teendőket, napi eseményeket, és egész sok énidőt tartunk délutánonként/esténként. Mindketten ülünk a gépnél, ki mit csinál. Gyakori, facebook, beszélgetés, játék...Közben szoktunk időnként beszélgetni ha valami olyat olvastunk amit érdekesebbnek tartunk. Abból szokott kialakulni beszélgetés sokszor. Rövidebb-hosszabb. Egyébként mikor nekem nincs kedvem semmihez, férjem meg játszik, olyankor őt szoktam kérdezni a játékról. Tehát szintén van beszélgetési alap. Ha nem szóltok egymáshoz, az valóban nem csak a párod és a játékának a hibája.
2020. dec. 18. 15:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Az rendben van, hogy megbeszélitek a napi dolgokat, és + ha felmerül valami egyéb.

De neked szimplán az a bajod, hogy unatkozol, és nagyon túltolod. Ezért akarod elvonni őt az énidejétől, mert nem tudsz mit kezdeni magaddal.

Foglald el magad te is, nem ártana ha legalább havonta kezedbe vennél és elolvasnál egy könyvet, de akár nézhetsz sorozatokat is, vagy keress olyan hobbit ami érdekel, leköt. Az , amellett hogy lefoglal téged, még a közös beszélgetés alapja is lehet.

Nem egészséges, ha folyton a párod nyakán akarsz lógni. Előbb utóbb meg fogja unni, ha ennyire be akarod szabályozni, miszerint napi 1 óra kötelező beszélgetés...Ez így nagyon erőltetett. Mondom ezt 10,5 éves kapcsolatban. A beszélgetések spontán jönnek. Illetve spontánnak kéne lennie nálatok is, mint minden kapcsolatban.

Felesleges görcsösen ragaszkodni valamihez, amihez a párodnak nincs kedve.

2020. dec. 18. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Ő miért az online játékot tartja többre, mint téged? Miért az a jobb neki?
2020. dec. 22. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!