Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a külön pénz dolog mennyire normális, megszokott a házasságban, vagy nekem van rossz elképzelésem?
Külön számlán vagyunk.
Nekem nincs bejövetelem pillanatnyilag! (De már úton van az új munkahely)
Az ö kártyáján van kb.1és fél milla.
Kérdezte h mit szeretnék karácsonyra? Mondtam vmi ékszert , erre ö miért kérek ilyen drágát .
De megjegyzem több éve vagyunk egyutt és ékszert sosem vett, csak ami a légszukséglethez fontos.
Én sokszor vettem neki drágább igaz inkább hasznos ajándékokat (mert az ékszert, karóra stb nem szereti) de ö nemigazán .
Kicsit rosszul esik , vagy csak túlreagálom?
Ugy érzem nem vagyok elég fontos neki nem értékel eléggé
Én a külön kassza híve vagyok, de olyan kapcsolatban, ahol egyik fél sem ilyen szinten zsugori - mondjuk más meg külön számlás közös kasszának hívja, szóval már nem tudom, mit mondjak. Tehát annak a híve vagyok, hogy a rezsi, egyéb számlák, kaja, takarítószerek azok legyenek arányosan elosztva a két fél között, meg bármi egyéb jogosan közös költség (pl. albérlet, közösen vett ingatlanra hitel, ilyesmi), ezen felül meg a megmaradt pénzzel mindenki azt tesz, amit akar. Meg nyilván, ha az egyik fél pár hónapig munkanélküli, akkor méltányos leszek vele, ez alap egy jó kapcsolatban (volt ilyenre példa, akkor én álltam szinte mindent).
Viszont olyan emberrel így sem tudnék megmaradni, aki ennyire skótoskodik. A kárdező nem arany/gyémántékszert kért, csak annyi mondott, hogy ékszer. Azért 1.5millió megtakarítás mellett az azért nem akkora tétel, hogy azon kelljen sipítozni, hogy milyen nagyigényű a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!