Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csaladalapitast vagy karriert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaladalapitast vagy karriert valasztanatok a helyemben?

Figyelt kérdés
30 eves nő vagyok. 6 éve vagyunk hazasok a ferjemmel, ő 42 éves. Fodraszkent dolgozom 3 éve és most tartok ott hogy elég jól ível felfele a vállalkozásom,mondhatni sok elégedett vendégem van. Szeretnék babát, de ugy erzem hogy az most a karrierem rovasara menne, ha elmennek 2 év szabadsagra. 30 évesen baj ha még várok a gyerek témával? A ferjemnek nagyon mindegy, még az se érdekli ha netán ne lenne gyerekünk, de en azert szeretnék anya lenni. Köszönöm előre is a valaszokat!
2020. nov. 28. 14:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#20 Azért ott még nem tartanak, a kérdés arra vonatkozott, hogy 30 vagy 32-34 évesen vágjanak-e neki a családalapításnak.
2020. nov. 28. 16:28
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva én soha nem akartam fiatal anyuka lenni, úgy gondoltam 30 körül ráérek családot alapítani, de 35 fölött már aggódnék a baba egészsége miatt. Minden egyes évvel egyre nagyobb a kockázat. Ki tudja összejön-e elsőre, vagy évekig kell próbálkozni hozzá. Tudom, ez véglet, de inkább vágnám vissza a karrierem, mint egy bármilyen akár enyhe problémás gyerekkel éljek örökre, 2-3 év jól menő biznisz miatt.
2020. nov. 28. 16:37
 23/28 anonim ***** válasza:

21.

Olvasd el a 7-es választ, neki reagáltam. Ő az aki túldramatizálta.

2020. nov. 28. 16:43
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarsz gyereket akkor nem igazán kérdés ez. A női biológia véges.
2020. nov. 28. 18:57
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Az én fodrászom 2x szült. Mind a kétszer visszamentem hozzá, mert sokkal jobb, mint akikhez jártam, amíg babázott. A vendégei 90%-a visszatért hozzá. Már nem emlékszem mennyit volt otthon a gyerekekkel, de nem csak pár hónapot. Most már mindkét gyereke iskolás, saját üzlete van.
2020. nov. 30. 09:54
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha a férjednek mindegy, így ne szülj.
2020. dec. 1. 12:48
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Én a munkát választanám. Az elősegíti a megélhetést, ami valljuk be, főleg az elmúlt év óta igen nehézkes sokaknak, és nem tudni meddig lesz még ez a cirkusz, és mennyi idő lesz talpra állni. A gyerekvállalás meg csak viszi a pénzt.

Mi 10+ éve vagyunk együtt. Nem akarunk gyereket egyáltalán. Inkább a boldog élet kettesben, munka, szabadidő!

Ha szeretnél gyereket, érdemes lenne , ha nem mostanában vállalnád, de mindenképp olyan párral aki szintén akarja. Ez a nemtörődöm hozzáállás a férjed részéről nincs rendben. Egy ilyen ember a gyerekével se fog törődni.

2020. dec. 2. 18:34
 28/28 anonim ***** válasza:

Ilyen férje én egy nagybeváslást se vállalnék, nemhogy gyereket.

A bátyámék se vállaltak gyereket, szép karrierjük lett. 45 körül szétúnták egymást, az ausztrál búvártúrától a perui kirándulások mindent.

Akkor váltak, neki még lett két gyereke, a exfeleségnek még nyilván nem.

2021. jan. 5. 10:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!