Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hàzassàgunk vàlsàgban van,mit tegyek?
14 éve vagyunk együtt a férjemmel,2 gyerekünk van.
Én érzem most azt,hogy elegem van,mintha megfolytana a pàrom.Egyre nehezebben viselem el őt,a jelenlétét...a szokásait,minden idegesít benne.
Az életünk csak a munkàból,gyereknevelésről,hàzimunkàból àll...
Lehet, hogy ennyi év utàn természetes,hogy ezt érzem?
Nem szeretnék vàlni,meg szeretném oldani,de nem tudom mit tegyek.
Szerintem teljesen természetes, amit érzel. Sokan vagyunk így ezzel nők. Néha ki kell szállni az életedből és akár barátnőkkel elmenni egy hétvégére valahova kikapcsolni, töltődni. Ha a gyerekek már nem olyan picik, az apjukkal is elvannak.
Ezen felül időt kell fordítanotok egymásra is kettesben, házaspárként, hogy életben tartsátok a kapcsolatotokat és családként is kell élményeket szereznetek, hogy ne az állandó megszokásban pörögjetek.
Most nehéz a korlátozások miatt, de tervezgetni el lehet kezdeni, már az is segítség sokszor. :)
Nagyszülőkre keresztszülőkre .. nem lehet bízni a gyerekeket 1napra. Tehát délelőttől estig?
Itt az is baj ,hogy a férjed otthonról dolgozik. Nincs az a várod haza érzés sem ....
Covid sem zár be annyira titeket kis kreativitással lehet programot csinálni.
Ugyanebben voltam én is. 10 évig voltunk együtt. 2 év után jött az első gyerek, onnantól szinte soha nem csináltunk semmit az otthoni teendőkön kívül.
Én sem vagyok egy nagy eljárogatós, de évek alatt besokalltam azért.
Nem jött velünk játszóházba, játszótérre EGYSZER SEM, mert ő ezeket a helyeket nem bírja. Ha kirándultunk volna, vagy kettesben mentem volna - á, sokba kerül. Ha jól álltunk anyagilag - á, ne költsünk hülyeségekre. Értem ez alatt a kirándulást, belépőt, mozizást, bármit.
Mindig mondta, hogy kapcsolódjak ki nyugodtan egyedül, de ha mentem valahova nagy ritkán, egy óra múlva hívott, hogy hol vagyok már, nyűgös a gyerek stb.
Amúgy otthon jól megvoltunk, segített, szex is jó volt, de ennyiből állt az életünk és ugyanazt éreztem évek múlva mint te. Idegesített már a jelenléte is. Nálunk nem lett jó vége, sajnos. 10 év után lett egy rövid kalandom, nem vagyok rá büszke, de azt éreztem, hogy újra élek, hogy történik velem valami a mosogatáson, főzésen kívül is, pedig nem is tetszett különösebben a férfi igazából.
Lebuktam, elváltunk..
Ha tehetném visszacsinálnám és próbálnék változtatni. Bár nem tudom, változna e bármi is.
Nagyon köszöm mindenkinek,hogy vàlaszolt!
Nekem most ez is nagy segítség,hogy kicsit beszélgethetnek erről màssal is,hogy ti hogyan làtjàtok!
Igazad van 11-es,magammal van gond,nagyon jól felnyitottad a szemem...
Nincsen senki akire rà tudnàm bízni a gyerekeket,és sajnos baràtnőm sincsen.
A férjem kívűl csak a kolléganőim a felnőtt tàrsasàgom, mert gyerekek között dolgozom.
Sajnálom kedves utolsó,hogy így alakult...jól vagy azért?
Ezt eléggé későn írtad! "Nincsen senki akire rà tudnàm bízni a gyerekeket,és sajnos baràtnőm sincsen.
A férjem kívűl csak a kolléganőim a felnőtt tàrsasàgom, mert gyerekek között dolgozom."
Pedig nagyon lényeges.
Barátnő hiánynak mi az oka?
Sok ismerősömnek van 3-4 éves gyereke, akiket imádnak a nagyszüleik keresztszüleik és ami nagyon-nagyon fontos a gyerekek is viszont. Gyerekek élmény kikapcsolódásként élik meg a papóval való munkát családi ház esetén. Vagy egy szerető gondos kényeztető Nadikával való főzést. Egy gyerekhez sok türelem kell. Egy ember kevés hozzá 2ember is néha.
Amit neked tanácsolok ,hogy kolléganődön kívűl keress felnőtt társaságot. Pl játszótéren/szülői ertekezleten másik anyukát. Gyerekeid barátainak szüleit...
Megcsalni nem szeretném...
Az,hogy megvan róla a véleménye mindenkinek arra csak azt tudom mondani,hogy eljutottatok,hogy félrelép nyilván te is tehetsz róla!kicsit olyan érzésem van,hogy mindent az exed nyakàba varsz,te mosod kezeid...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!