Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Ti mit szólnátok,ha ez kiderülne a férjetekről?
Eddig ezeket a verziókat hallottam a környezetemben:
.elválnak
.együttmaradnak
.együtt nevelik a gyerekeket külön háztartásban
.összeköltöznek a másik nővel és gyerekkel is
Mi az, hogy nem tudok hova menni? Velem ilyen NEM fordulhat elő, főleg, ha egy gyerekért is felelősséget vállaltam.
Te meg így jártál. Ne is kérdezgess, hogy ki mit tenne, mert ez rajtad sokat úgyse segít.
Te azt fogod tenni, hogy pár napig duzzogsz, sírsz, vagdalkozol, esetleg beszerzel egy pofont érte, aztán lehiggadsz, és 18 évig szívod a fogadat, hogy a Zurad gyerektartást fizet a ku.rvájának, és abból dőzsöl a fiatal bikájával. Ennyike.
Azt se hiszem el, hogy 5 évig fel se tűnik, hogy megcsal, de az annyira nem zavart, hogy lépjél bármit. Egy terhesség meg bármikor becsúszhat ott, ahol rendszeresen szex van.
Mégis mit szólhatnék? Kidobnám a cuccát az ajtó elé, aztán mehet a nőjéhez. A mi gyerekünket sajnálnám egyedül, hogy ilyen apja van, aki megfosztja a boldog gyerekkortól.
De nekem elég furcsa lenne, hogy 5 éve jár máshoz, és ez ad1, nekem nem tűnt fel, ad2, nem hagyott el már eleve miatta. Azért 5 év tartós viszony már nehezen nevezhető hirtelen fellángolásnak, ami "csak úgy" megtörténik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!