Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkénk és házasként miért áll abból a napom hogy mindig csak a szexen jár az agyam? Más is van így ezzel? Esetleg mások is úgy vannak vele hogy nincs anyi szex amennyit szeretne?
Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 22:59
1/13 anonim válasza:
És ezt miért nem tudod a férjeddel megbeszélni?
2/13 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, nem kommunikál igazán beszél ebben a témában, ha fel hozom gyors témát vált és abba marad a beszélgetés..
2020. okt. 31. 23:05
3/13 anonim válasza:
Ezt nem szabad hagyni. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció. Ha nem tudtok értelmesen felnőtt módjára kommunikálni a problémákról, nem is lesz megoldásuk. #1-es voltam.
4/13 anonim válasza:
Nálunk is kevés, kéthetente 1,én meguntam, épp szeretőt keresek.
6/13 anonim válasza:
Állj meztelenül a férjed elé, akkor menni fog a komenikáció!
7/13 anonim válasza:
Mász rá és ha tényleg elutasít még így is keres egy szeretőt!
8/13 anonim válasza:
Akik jönnek a meztelenkedéssel és egyéb megoldásokkal ugye nem tudják, hogy ezek nem segítenek ha az egyik fél már nem akar szexet.
Nem vágykeltő azt pucéron látni akit már nem akar az ember.
9/13 anonim válasza:
Nahhh, akkor meg az a baj, sokat volt előtte meztelen...
10/13 zsoltiohio válasza:
Férfiként erre én nem nagyon tudom mit válaszoljak. Nálunk fordított a helyzet. Én vagyok szexmániás. A feleségem nem.
Én a két hétben egyszeri szednek is örülnék. :-)
Kezdeményező vagy az ágyban. Bocs az intim kérdésére. De nálunk részemről ezért nincs szex. Kb 15 éve mindig én kezdeményezek. Így ez lehangoló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!