Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti megadjátok ugyanaz a szabadságot a feleségeteknek, amit magatoknak?
"Én vagyok a családfenntartó."
Muhaha
Nő vagyok, de azért csak szólok, hogy a normális férfiak NEM ilyenek. Szeretik, tisztelik a párjukat és nem kettős mércével mérnek. Bíznak a párjukban, önmagukban, és a kapcsolatuk minőségében.
A férjemnek is, nekem is vannak barátaink, vegyesen. Nők és férfiak is. Ő is, én is szoktunk találkozni a barátainkkal. Még olyan is volt amikor az egyik sráccal együtt ebédeltünk kettesben, dumáltunk, és ennyi volt. A barátok csak barátok. Semmi több. Mindkettőnknek.
Te egy mérgező kapcsolatban élsz egy olyan pasival aki lenéz, nem tisztel, nincs bizalma feléd, és nap mint nap megaláz. De ezek szerint te ezt élvezed ha még vele vagy. Nem mondom hogy sajnállak mert nem. Ez az élet, a vele való êlet a mai napig, a te választásod.
Egymást szerető és tisztelő párok egyenrangú kapcsolatban élnek, nem így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!