Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lettél már szerelmes házasságod alatt? Hány éves házasságban? Hogy gyűrted le? Előfordult többször is?
Figyelt kérdés
Persze nem a házastársadba gondoltam.2020. szept. 14. 15:46
31/33 anonim válasza:
Voltam szerelmes a szeretőmbe. Két évig tartott a románc igaz többnyire autós kalandok formájában. Nagyokat élveztünk és imádtuk egymás testét. 17l 34f
32/33 anonim válasza:
Nekem az idő sem segített, semmi sem. Mert mindig bemagyaráztam magamnak, hogy ő is szerelmes, csak szent a család, a gyerekek...mélységesen tiszteltem ezért és nem egyszer voltam az öngyilkosság szélén a nagy viszonzott soha be nem teljesülő szerelmünk miatt. Aztán elvált egy nőért, akibe beleszeretett és akkor értettem meg, hogy soha nem jelentettem neki semmit. Azóta nem érdekel. Ami nem volt, azon nincs mit gyászolni. A házasságom ettől még csak gazdasági érdekközösség, de én már nem tudok szeretni, szóval azt a kis időt már kibírom válás nélkül.
33/33 anonim válasza:
Azt hittem az idő majd megoldja. Én írtam a 21. hozzászólást. Azóta sem múlt el vagy változott bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!