Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lettél már szerelmes házasságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lettél már szerelmes házasságod alatt? Hány éves házasságban? Hogy gyűrted le? Előfordult többször is?

Figyelt kérdés
Persze nem a házastársadba gondoltam.

2020. szept. 14. 15:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
60%

Igen,egyszer.

Nem tudtam még leküzdeni magamban ezt a dolgot.

A házasságomnak már vége(nem ez miatt)de évek óta külön élünk. Amikor kezdődött, akkor még próbáltam megmenteni a házasságom.

2020. szept. 18. 21:12
 22/33 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van valami jó ötlete, szívesen fogadom. Egyszerűen csak előjön időről-időre. ☹
2020. szept. 29. 16:49
 23/33 anonim ***** válasza:
81%

Talán az idő segít, de nem egyszerű. Főleg azért nem, mert otthon nem valami jó a helyzet, mert ha jó lenne akkor ez elő sem fordulhatott volna.

Sajnos ez van. Kitartás

2020. szept. 29. 17:23
 24/33 anonim ***** válasza:
81%

Ha megengeded, elmesélem a sztorimat. Bár mi nem voltunk házasok, csak együtt éltünk (a szüleinél, de a felső szinten, külön bejárattal), majd eljegyzés is lett. 6 évig voltunk együtt...

Egyszer csak azt vettem észre a kapcsolatban, hogy olyan vagyok, mint egy csicska és szexrabszolga. Főztem, mostam, takarítottam, mégis, ha meglátott egy porszemet, vagy morzsát, leszedte a fejem, szó szerint üvöltözött. Ha beteg volt, ápolgattam, teát csináltam, stb, ha velem volt valami, még akkor sem hagyott békén, állandóan szexelni akart, meg mosogatni utána. A szex abból állt, hogy kényeztetni kellett, majd bedugta, 2 perc alatt elment, aztán csá. Se csók, semmi. Az, hogy nekem fájt, az kit érdekel. Egyszer azért akadt ki, mert nem lettem nedves, biztos megcsalom, stb. Na akkor belém is rúgott, meg a karomat megszorította. Mégis maradtam vele.

Na aztán egyszer megismertem egy pasit. Nagyon tetszett, teljesen más volt a stílusa, lehetett vele csókolózni, összebújni :) A páromnak feltűnt, hogy más lettem, egyre többet lógtam el onnan, jöttem inkább haza, stb.

Igazából nem ez miatt mentünk szét. Egyszer csak betelt a pohár, hogy rajtam vezeti le a feszültséget, nem is figyelt rám, nem lehetett beszélgetni. És rájöttem, hogy másokkal lehet.

Bocsi, ha túl hosszú lett, csak most ez igy ki akart jönni :D

2020. szept. 29. 18:36
 25/33 A kérdező kommentje:

#24 Ez egy állat, már bocs. Jó, hogy sikerült elszabadulnod tőle, találnod egy normális párt.

#23 Ez érdekes, mert valóban ezt mondják, és én is csak így tartom elképzelhetőnek. Viszont akárhogy gondolkodok, nem jövök rá, hol a hiba. Szeretőbb férjet nem is találhatnék. Meg ugye egy házasságban az alap szeretet van, és időnként tör fel újra és újra a másik iránti szerelem. Hát én most pont ilyen időszakomban vagyok, hogy újra beleszerettem férjembe. Szóval vagy nagyon el van dugva az a probléma, vagy létezik, hogy nem kell hozzá különösebb otthoni gond, hogy ilyen előfordulhasson. Azaz, ami az illetőben megfogott, az valóban hiányzik férjemből, de az annyira elenyésző a többi mellett, hogy nem gondolnám elég oknak 😔

2020. szept. 29. 21:01
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, pontosan tudom milyen, én is 2x éltem meg ( 9 éve vagyunk együtt, nem házasok, de ez lényegtelen most):

- az első az a "halálos, ahogy írtad: 2-2,5 év alatt tettem magam túl rajta.

- a 2. (szintén mostanában tart): fogalmam sincs mi, mert először csak erős vonzalmat éreztem, de hiányzik is a társasága ahogy írod.

Semmi nem történt ( a "nagy" szerelemmel egy ölelés volt a max, de ennyi). :)

nem feltétlen a szerelem hiányzik ilyenkor, ahogy írod is: ez utóbbi inkább vonzalom nála is.. Én tudom, hogy az én kapcsolatomból mi hiányzik. ÉS ahogy írod, pontosan az vonz a másikban. Ez ilyen. :)

Ha tudod hogy pl unalmasabb a kapcsolatotok és nincs szenvedély, de hiányzik, akkor ezeken lehet segíteni valószínűleg.

Persze, hogy jönnek közben és észreveszed azokat, akik megtestesítik a hiányérzet tárgyát. :) Nincs ebben semmi meglepő. És nem szerelem ez, hanem a hiány helyére mutat rá.

2020. szept. 29. 22:30
 27/33 anonim ***** válasza:
*jav: nem feltétlen szerelem.. vagyis vigyázni kell, ha valakiben nincs kellő önismeret ezzel. Persze van, amikor ettől függetlenül szerelem lesz az. Így pontos.
2020. szept. 29. 22:32
 28/33 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Egy ember van akibe szerelmes vagyok, és ő a házastársam. 10,5 éves kapcsolat, 9 éves házasság.
2020. szept. 29. 22:45
 29/33 anonim ***** válasza:
59%
Nem, mellette tettem le a voksot, ő is mellettem, különben nem házasodtunk volna össze.
2020. szept. 30. 16:31
 30/33 anonim ***** válasza:
81%

Nekem több kolleganőm is tetszett, és jelenleg is tetszik, de ezt nem nevezném szerelemnek, és nem gondolnám, hogy viszonoznak akármit. Mondjuk 7 éve nős emberként teljesen tudatosan távol tartom magam tőlük, és kerülöm a hosszas négyszemközti együttléteket, mert az ördög nem alszik.

Viszont többször gondolkodtam el azon, hogy ha szingli ennék, akkor hogyan csábítanám el, hogyan hívnám randira egyiket vagy másikat, stb. Ennyi az egész.

2020. szept. 30. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!