Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnál ha úgy érzed szerelmes lettél valaki másba és a házastárs már úgysem fog változni?
Lehet,hogy igen, lehet,hgoy nem . Túl kevés az információ a kérdésben.
Ha még szeretjük egymást, de gyakorlatilag már csak barátok vagyunk, én pl szerintem még vele maradnék.
De ha naphosszat egymás idegein táncolnánk; tehát amikor találkozunk, egy helyen vagyunk, csak veszekednénk egymással; nem lenne megértés,és nem lenne minőségi idő, hanem az egész egy balhéból állna, akkor viszont mindenképpen elválnék.
Érdekes szempont lehet még , hogy ha pl kicsike gyerek van, mondjuk ilyen 1 éves;hogy pl vagyunk-e olyan jó viszonyban az apukával, hogy együtt fel tudjuk nevelni úgy, hogy lehetőleg minél kevesebb veszekedéssel; tehát,hogy azért kulturált közegben nőhessen fel, és ne csak veszekedésből álljon az egész, tehát fontos, hogy legyen meg az érzelmi biztonsága a gyereknek. Hogy amikor mindenki otthon van, ne legyenek általánosan jellemzőek csetepaték.
Változást elvárni naívság. Te változtál az ő kedvéért?
Mi nem változik? Piál, bánt vagy megcsal téged?
Szeretet van még, csak a szerelem kopott meg?
Gyerek van?
Kicsi, vagy nagy?
Soktényezős kérdés.
Amikor fiatalabb voltam, akkor azt válaszoltam volna gondolkodás nélkül, hogy persze! A szív diktál, erős szerelem stb.
Most már úgy gondolom, és úgy is tettem (bár mégcsak nem is vagyunk házasok), hogy nem. A szerelem elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!