Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressek bele újra a férjembe? 11 éve vagyunk együtt, mint ember szeretem, de már nem tudok férfiként tekinteni rá.
"30" reagálva
21 vagyok. bizalom nélkül nincs párkapcsolat, ez az alapja. Neked nincs meg a bizalmad a nők felé, ezért bevéded magad a végtelenségig. A korábban elkövetett sérelmekért az aktuális partnereidet hibáztatod pedig ők nem tehetnek semmiről, ez nem egy fair magatartás.
A leírásod alapján erősen egoista ember vagy, elveszem ami kell és elveszem amire szükségem van....ez addig van így amíg nem jön egy szebb és erősebb férfi nálad és hoppon maradsz. Szabad akarsz lenni mint a madár, élvezni az életet kötöttségek nélkül és ehhez minden eszközt bevetni. Így csak ellenségeket hagysz magad után, felégetsz mindent.
Engem is arcon csapott az élet egy szenes lapáttal de nem hibáztatok senkit, ki tudtam volna lépni korábban is de nem tettem. Aki szándékosan ártott nekem azzal többet nem foglalkozom, de akitől csak kaptam és önként, azt miért üldözném el. Ha nem hitegeted a nőket, nem azt mondod amit hallani karnak akkor nincs szex? Tévedsz...ha olyan őszinte vagy mint faék akkor is célba érhetsz, max találkozol a női megfelelőddel. Én soha nem ígérek olyan dolgot a nőknek amit nem szándékozok betartani, inkább nem mondok semmit. Pont ez a lényeg, hogy ezzel felkelted az érdeklődését, kíváncsi lesz hogy miért nem udvarolod körbe.
Túl vagyok néhány durva szakításon, volt olyan partnerem aki a barátommal feküdt le és rajta kaptam őket szóval tudom milyen érzés. Volt olyan is amikor egymás után két barátnőmis megcsalt 1 éven belül, akkor nálam is nagyon rezgett a léc, de a következő visszaadta a hitemet.
Ami a Női dominanciát illeti. A nők szeretnek irányítani, de nyíltan csak akkor teszik ha a férfit igazából alkalmatlannak tartják arra, hogy nála legyen a gyeplő. Ha két domináns fél összetalálkozik akkor abból ritkán van kapcsolat, de van rá példa...ha kölcsönösen tisztelik egymást és meg tudják osztani a feladatokat.
Ami a szexel való "zsarolást" illeti. egyszer volt ilyen nőhöz szerencsém aki az elejétől fogva úgy állította be szexet, hogy kegyet gyakorol felém, mintha egy ajándékot adna nekem, mondhatni ő tesz szívességet azzal hogy lefekszik velem. Ilyenkor el kell köszönni békességben és nem kell játszmázni.
Van olyan nő aki megérdemli mindazt amit adni tudnál neki, csak meg kell találni, tudatosan keresni kell.
Értem amit mondasz, de nem vagyunk egy korosztály. Én 19 éve élek már így, és nem akarok már megváltozni. Én fiatalon családot akartam, 1X voltam szerelmes, de az elvették tőlem erőszakkal. Amíg élek bennem marad ez a hiány. Későbbiekben meg kizárólag olyan nőkbe botlottam, ahol nulla érzemet tanusítottak. A szexet mindeggyik megvonta, volt olan is, aki 10 hónap udvarlás után sem volt hajlandó ágyba bújni úgy, hogy azt mondta szeret. Akkor durranr el az agyam végleg, és elhatároztam hogy soha többet nem fogok érzelmeket diktálni senki felé. Azóta arról szól az életem hogy sikeres legyek a munkámban, adjak a külsőmre, tanuljak és egy magas szintű életvitelt biztosítsak magamnak. Mivel az energiáimat ezekre tudtam összpontosítani, így el is értem a célom. Eközben finomítottam az ismerkedési stílusom, és sok olyan dolgot fedeztem fel a nőkben, amit érzelmesen, azaz objektívannem lehetett volna. Most ezeket nem írom le, nem véletlenül. A női lélek szög egyszerű, ez a lényeg. Az ég világon semmi nem egyszerűbb az ismerkedésnél. Én 42 éves vagyok, egy hete dobtam egy 22 éves jogász hallgató lányt. Bomba testű, gyönyörű lány volt. Sokan itt is írják, hogy 40 felett már csak papák vannak. Hát, én ezt nem így érzem, ugyanis sosem én futok a nők után, mégis a huszon éves korosztályból is simán van mindig nőm. Nem tudnám megmondani, hogy a 19 év alatt menni alkalmi partnerem volt, kb. több száz. Az az érdekes, hogy tényleg nem hiányoznak az érzelmek, sokkal jobb és izgalmasabb így.
Régebben volt úgy, hogy reggel felkeltem, és elhatároztam, hogy felhajtok egy idegen, külföldi csinos nőt magamnak. Adtam rá egy hetet. Mivel széles körben mozgok, így összejött.
Én már nem hibáztatok senkit, az az idő már réges régen elmúlt. Nekem nincs párom, nekem alkalmi partnereim vannak. Nem keresek és nem is hiszek abban, hogy nekem van ezen a Földön társam. Nem is hiányzik még az érzés sem. Azért azt megemlítem, hogy a nők többsége akivel voltam, hasonlóan gondolkodott. Sőt egy csinos nő(most itt értsd a címlap lányokra hasonlító vagy azoknál szebb) sem azon van, hogy lekösse az életét egy akárkivel, azon a szinten kökeményen az érdekek dominálnak. Részemről az utca átlag nője már nem érdkes jó ideje, külsőleg egyáltalán, az érzelmi része meg pláne.
"21 vagyok"
Értem, erre az életre rendezkedtél be és nem változtatsz rajta senki kedvéért. Amíg jól tartod magad és "piacképes" vagy addig lesznek partnereid, de ha az egészséged megromlik, jönnek a ráncok, a kopaszodás akkor egyre nehezebb dolgod lesz. Tudom én is átéltem ezt.
Ja és én vagyok az öregebb, de nem sokkal.... :)
Tudjátok, attól, hogy nektek sz.r a házasságotok, attól még van, akinek nem. Attól, hogy mondogatjátok, hogy minden házasságnak törvényszerűen ez a vége, meg hogy a nők aszexuálisak lesznek, meg nem tudom, még milyen hülyeségek, az lehet, hogy nektek megnyugtató, de attól még nem lesz igaz. Van, akinek jól működik, csak nyilván nem túl kellemes ráébredni, hogy ti elb.sztátok, más meg nem.
Kérdező, ha viszont elmúlt a vágy, akkor az elmúlt, azt nem lehet visszahozni sehogy, nem tudod erőltetni. Én ilyen helyzetben elváltam.
38. Azért na! Ha csak az utcán megnézem a 35+-os kategóriát, a 75%-ához tutira nem nyúlnék hozzá, és most nagyon finom voltam a 75%-kal. Menj és nézz szét bármelyik társkeresőn, javaslom itt is a 35+ életkor feletti nőket. Én 500 nőből jó ha 2-3-ra mondanám azt, hogy megérne egy beszélgetést. Igazából ez azt jelenti, hogy nagyjából nulla számomra(!) a szexuális kisugárzásuk. Persze attól még lehetnek haláli rendesek, meg karrieristák, meg igazgatók, meg elnökök, meg profi szakácsok, meg feltalálók, meg ügyvédek, meg szuper emberi tulajdonságokkal rendelkezhetnek. A férfiak részéről a csesztetést nem értem meg, elég bunkó dolog. Bár az is lehet, hogy annó elvett egy szexi 50kg-os nőt, ma meg már 80 körül mozog a súlya. Hát ez minden, csak nem libidó erősítő. Sok házasságban pont ezért nincs szex. Egyszerűen kimondva, de undorodik a másiktól. Voltam én is így, 1 év után szakítottam. Az akkori párom azt mondta hogy alig van libidóm, holott az összes csinos nőre ráugrottam volna, már a falat kapartam kínomba. Oké, jöhet a kérdés, hogy én cserébe mit tudok adni?! 40 felett vagyok, nincs rajtam felesleg, abszolút sportos vagyok, anyagi és érzelmi háttér biztosított. Ja, nem keresek senkit házas vagyok, a feleségem ugyancsak 40 feletti és sportos, vékony, kívánatos.
Ezt csak azért írtam le, mert baráti vagy bizalmas beszélgetések során a férfiak is tudnak pletykázni. Ami a lényeg, elég kevés házzasságban van még ingerencia a másik felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!