Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobjam fel a házaséletünket? Hogyan izgassam egész nap a férjemet, hogy alig várja az estét?
Mi elmentünk úgy ebédelni, hogy előtte a kocsiban lehúztam a bugyim és a kezébe adtam hogy tegye zsebre
Nagyon izgatta, hogy ott ülök mellette bugyi nélkül szoknyában.
Néha napközben részletezzük egymásnak, mit fogunk tenni a másikkal este.
Igaz, mi nem vagyunk hivatalosan hazasok, de mar egyutt elunk 3 eve, es 4 eve vagyunk egyutt osszesen, szoval komoly kapcsolat.
A parom nagy fegyver rajongo, a hobbija is az airsoft volt, most a gazriaszto fegyvereket gyujti. Egyszer az egyik airsoft fegyverevel keszitettem par szexi kepet, nem mutattam semmit, de sokat sejtettem, de volt olyan is, hogy a fegyver takarta a felsotestem peldaul, ez kicsit tobbet mutatott. Nagyon tetszett neki.
Neha ugy kezdemenyezek, hogy kimegyek a mosdoba mintha csak a dolgomat vegezni mennek es egyszer csak besetalok meztelenul es ele allok, sosem szamit ra, mert teljesen random csinalom es ezt is szereti 😃
Befekszem az agyba, amikor lazulunk bugyi nelkul es varom, hogy eszrevegye, hogy nincs rajtam alsonemu. Amikor simogat es feltunik neki, nagyon beindul.
Ha van valami kulonleges hobbija a ferjednek, ahhoz kapcsolodoan talalhatnal ki valami huncutkodast. Peldaul, ha rajzolni szeret, rajzoljon le ruha nelkul, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!