Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhet ilyet egy feleség a férjétől ajándék gyanánt a tizenötödik házassági évfordulóra?
Először csak a kérdést olvasva olyasmire számítottam, hogy a feleséged swinger klubban szeretné az évfordulótokat megünnepelni. Azon esetleg fel lehetne így háborodni. 😂
Na de egy hajfestésen? Lehet, hogy fáj a visszajelzés, de örülj neki, hogy kaptál. Irány a fodrász!
Azért a hajfestés nem egy nagy dolog. Lehet színezővel is, az pedig kikopik pár hét alatt, nem is roncsol, ha nem szőkítesz előtte (ezesetben pedig minek tennéd, csak pár ősz hajszálat kellene eltakarni egy kis ideig). Nálunk párom annyira megirigyelte az extrém hajszíneimet, hogy homeoffice alatt folyton nyúzott, hogy fessem be az övét is. Vicces élmény volt, neki is tetszett, legközelebb zöldet akar (elsőre kicsit természetesebb hatású, bordóra színeztem neki, mert nem voltam biztos abban, hogy kellően átgondolta ezt). De egy színezőt egy nap alatt le lehet amúgy koptatni egy kis gyümölcssavas samponnal, vagy pakolással.
Elhiszem, hogy a stílusa nem volt a legkedvesebb, erről érdemes szót ejteni, de maga az ötlet szerintem kifejezetten vicces, kellemes élmény is lehet. Aztán lehet velünk van baj, hogy még azt se vesszük a szívünkre, ha ránk szól a másik, hogy picit híztunk, vagy bármi más hasonló dolog történt, amin változtatni lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!