Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kérhet ilyet egy feleség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhet ilyet egy feleség a férjétől ajándék gyanánt a tizenötödik házassági évfordulóra?

Figyelt kérdés
Július 23-án lesz a 15. házassági évfordulónk. Megkérdeztem a feleségemet, minek örülne a legjobban, mit szeretne ajándékba kapni. Olyan választ kaptam tőle, hogy kiguvadt a szemem és elállt a szavam. Azt mondta, szeretné legalább pár napra visszakapni a 15 évvel ezelőtti helyes srácot, akihez annakidején feleségül ment. Ő ugyanis egy jóképű, barna hajú srácnak mondta ki az igent, most viszont egy erősen őszülő fickó van mellette. Nem tartottam be a szerződést. Ő a házassági szerződésben egy barna hajú srácnak esküdött örök hűséget, nem egy őszülő férfinek. Azt szeretné, hogy festessem vagy mossam be a hajamat barnára. Újra barna hajúnak szeretne látni. Köpni-nyelni nem tudtam, amikor ez a kívánság elhangzott, azóta is csak ezen pörög az agyam. Hogy lehet már ilyet kérni a kedvesünktől? Szégyen vagy nem szégyen, bevallom, hogy tegnap éjszaka a konyhában sírtam is, amikor senki nem látta. Hát nem vagyok én így jó neki?

2020. júl. 6. 09:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%

Ha igaz, akkor mi a baj? Befested egyszer, lehet újra fellángol irántad, jókat szeretkeztek.

Vagy az is lehet, hogy rájön, hogy ez már nem te vagy és az ősz hajszáiddal akar veled lenni.

2020. júl. 6. 09:55
 12/27 anonim ***** válasza:
82%

Ugyan már, annyit olvasni itt, hogy a nő figyeljen magára, ne szedjen fel 5 kilót sem, nézzen ki ugyanúgy 1-3 gyerek után, ha meg akarja tartani a férjét...

Ez meg csak egy hajfestés. Gondolom ő is festi, hogy ne őszülő hajjal lásd. Én nem problémáznék rajta, nem szeret emiatt kevésbé, hogy ilyen vágya van.

2020. júl. 6. 10:08
 13/27 A kérdező kommentje:
Én nem tehetek arról, hogy erősen őszülök, ez nálunk a családban öröklődik, ez genetika. Apámat, anyámat én már csak ősz hajjal láttam, mindkét ágon korai az őszülés (én vagyok a legkisebb, a negyedik gyerekük). A feleségem családja még ebben is szerencsés: ők pont az ellenkező csoportba tartoznak: hatvanévesen alig van ősz hajszáluk, apósomnak pár a halántékán, anyósomnak meg a füle mögött egy-két szál, de amúgy mindketten tök sötét hajúak, anyósomnak sose kellett festetnie, és nem is fogja, mindig ezt mondja. A feleségem is ezeket a géneket hordozza, neki sem kell majd sose festetnie. Akkor miért akar engem ilyennel megszégyeníteni? Nem gondolt bele abba, hogy ez nekem rosszul esik? Tényleg nem az a helyes barna srác vagyok már, aki 2005-ben voltam, az osztálytalálkozón is alig ismertek meg a többiek. De épp elég ezt nekem magamban feldolgozni, nem kellene még külön is az orrom alá dörgölni - tapintatlanul.
2020. júl. 6. 10:10
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
Vegyél fel egy parókát,én a helyedben nem festeném be.
2020. júl. 6. 10:12
 15/27 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom te is elő tudsz állni hasonló kívánsággal vele kapcsolatban. Aztán vagy poénra veszítek, v. szívre, de inkább az elsőt válasszátok!
2020. júl. 6. 10:17
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha így fogalmazott, az elég tapintatlan, de valószínűleg nem bántani és megalázni akart ezzel. 15 év házasság után nem könnyű olyan ajándékot kérni, amit még nem kapott meg. Lehet, hogy csak nosztalgiázni szeretne.

A legjobb lenne, ha elmondanád neki, hogy ezzel megbántott, és megbeszélnétek, hogy mi volt a célja. Van, aki egyszerűen jobban vonzódik egy bizonyos hajszínhez, de ennek ellenére veled van, mert téged szeret.

2020. júl. 6. 10:20
 17/27 anonim ***** válasza:
46%
Becsüld meg ezt a csajt, hogy őszinte. És fesd be a hajad, hadd örüljön. Te se örülnél, ha ő is őszen hagyná a fejét.
2020. júl. 6. 10:25
 18/27 anonim ***** válasza:
67%
Told le kopaszra, aztán se az ősz fejedet nem kell néznie, se a hajad befestened. :)
2020. júl. 6. 10:28
 19/27 anonim ***** válasza:
42%

Hát, szerintem felkészülhetsz arra, hogy keres magának egy ilyen helyes barna hajú hapsit:) most még csak mondogatja félig viccesen, de a gondolat már meg született. gondolom a szex sem megy már úgy, mint régen, a tested sem olyan penge már. kezd már bácsinak látni téged, míg saját magát még kívánatos pipinek, főleg ha csapja is neki a szelet valaki.ilyenkor szokott az jönni, hogy nem éreztem magam nőnek melletted, nem figyeltél rám...blablabla stb. persze majd egy picit később.

légy résen, mert hamarosan mész a lecsóba, vagy csak simán szarvat varázsol a fejedre:) sok sikert dude!

2020. júl. 6. 10:48
 20/27 anonim ***** válasza:
29%
Megértem, hogy rosszul esett, de próbáld beleképzelni magad a helyébe. Mit szólnál hozzá, ha a feleséged nem festetné be az őszülő haját (mert a nők is őszülnek ám)? Tuti zavarna téged is egy szürke hajú feleség. Kettős mérce van a társadalomban a külső tekintetében még mindig - a nőktől elvárják a hajfestést, a férfiak meg fiatalon is ősz hajjal mászkálnak, és hát valljuk be, ők is jobban néznének ki színes hajjal, csak ezt tabunak számít kimondani. Úgyhogy én nem sértődnék meg egy ilyen kijelentésen, mert az kettős mérce lenne.
2020. júl. 6. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!