Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy ez engem zavar?
A férjem állandóan fogdos...de állandóan.
Máshogy nem is közeledik csak úgy hogy benyúl a lábam közé.. vagy a mellemet taperolja.
Úgy sosem hogy átölel, vagy a nyakamba puszil...vagy csak egyszerűen érezteti hogy szeret. Nagyon idegesit már ez, többször szoktam ne csinálja ezt örökké. Mikor ingerültebben szólok, ő sértődik meg.
Jogos a részemről vagy nem?
Szeretem őt, nincs köztünk semmi baj. De ez már nekem sok.
Én is így szoktam a feleségem felé közeledni, de nem szól érte, gondolom megszokta tőlem. Csak akkor szól, ha látják a gyerekek, v akadályozom vmi tevékenységben.
Igazából én azért csinálom, mert vonzónak látom afeleségem még mindig és jól esik a lelki világomnak, h egy nekem tetsző dolgot érezhetek fizikailag. Illetve ezzel egyben üzenem is a vonzódást.
Te ismered a férjed, én nem, gondold végig, h ő is az általam leírt ok miatt csinálja e? vagy kérdezd meg tőle h neki ez miért jó. Igazából örülnöd kéne, h vonzódik hozzád és kíván, mert a házassági kapcsolatok többségében a vonzódás elmúlik.
Kedves 1-es válaszoló!
Én örülök hogy vonzódik hozzám, de azt ki lehet mutatni máshogy is.
Rendben lenne a dolog, ha szexuálisan nem lenne minden rendben, de rendben van a szexuális életünk.
Sajnos ez jellemző a férfiakra. Meg nem fogják fel, hogy nekünk ez nem finom, mikor csak úgy a semmiből megcsöcsörésznek vagy nyúlkálnak. sokszor azt hiszik, hogy ez nekünk jó, de nem...
Normális, hogy zavar. Leülnék vele beszélni, hogy legalább a felére csökkentse ezeket a mutatványokat.
Én egyszer nagyon határozottan megmondtam a férjemnek, hogy a testem az ENYÉM, tehát random ne csöcsörésszen és ne nyúljon alám, mert csak meg fogom utálni ettől. Valószínűleg sikerült jól kommunikálnom a dolgot, mert azóta ezek a dolgok nincsenek. (Megjegyzem, azzal nekem sincs bajom, ha megsimogat, nyakamba csókol, stb, de a pinámat ne fogdossa már, miközben főzök, csak mert neki ehhez van kedve.
Értelmes ember, felfogta. (Amúgy a szex nálunk is működik, 15 év után is, kielégítően, szenvedéllyel.)
Teljesen megnyugtattatok. Azt hittem hogy ez csak az én hülyeségem.. hogy irritál. A baj az, hogy ha szólok neki még szinte ő van megsértődve. 1000-szer elmondtam már hogy ne csinálja, mert nem ettől fogom megkívánni...sőt inkább csak utálni.
Köszi mindannyiotoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!