Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az normalis hogy 30 evesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normalis hogy 30 evesen felek a gyerekvallalastol?

Figyelt kérdés
A ferjemmel jövőre tervezzük a babát, de felek hogy mennyire leszek jó anya es mennyire tudok majd megbirkozni a nehezsegekkel. Mas is igy volt ezzel? Nagyon vágyom gyerekre már, de bennem van a felelem is.
2020. ápr. 23. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Ezen felesleges örlődni! Minden jön magától! Jó anyja leszel a gyermekednek. Védeni, óvni fogod és gondoskodsz róla amíg felnő!
2020. ápr. 23. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem azt mutatja hogy felelősségteljes vagy :) én azért is kezdtem el terápiába járni hogy ne adjam át a hülye generaciós mintákat a leendő gyerekemnek. De az hogy már ezen elgondolkozol sztem tök fontos mielőtt gyereket vállalsz.
2020. ápr. 23. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

En iden leszek 30, es mi is most kezdtuk probalkozni a babával. Szeretnénk nagyon, de attól még bennem is vannak kételyek, hogy hoyg fogom birni, lesz e elég turelmem, kitartásom....

Szerintem ezek az erzesek normálisak.

2020. ápr. 23. 14:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Remélem! En nem akarom bántani a mostani fiatalokat, de már azon gondolkodom, látván nehany barataink tini gyerekein, hogy igen nagy problemak vannak mind a gyerekek téren és mind a szülők oldalan is. Nagyon nem szeretnék ebbe a hibaba esni.
2020. ápr. 23. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Senki sem születik jó vagy rossz anyának, és nincs is olyan, hogy tökéletes szülő. Ha odafigyelsz a gyerekre (és magadra is, mindeközben), ha érdekel a jólléte és hogy ne rontsd el, akkor az már fél siker. Nehézségek mindig, minden élethelyzetben vannak, de ha a férjed valóban a társad és nem csak plusz egy személy az életedben, akkor ő is rengeteget tud segíteni, hogy ezeken a nehézségeken túllendülj.

Az meg szerintem abszolút normális, hogy félsz a gyerekvállalástól: új élethelyzet, új kihívások, új problémák, amikre nem igazán lehet előre felkészülni, nem beszélve a felelősségről, amivel ez jár. Szerintem nincs olyan (józan) ember, aki ne félt volna ettől az egésztől eleinte.

2020. ápr. 23. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok mint te. Egyenlőre még várunk a projekttel.
2020. máj. 5. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem értehtő, es mindenki agyal ilyeneken aki felelősen akar viselkedni. A kérdés az hogy félsz- e, egy " normalis" szinten, vagy még nem vagy kész rá. Lehet erdemes lenne pszichológushoz menni, vagy valahogy a csaladi mintakat megvizsgálni, benned milyen nyomot hagytak, valószínű onnan gyökeredzik a félelem. Jó lenne megtudni pontosan mi valtja ki( nem csak a felszínen). Én pl nemreg jottem rá hogy kiskoromban mivel volt egy beteg testverem, nem akartam ugymond teher lenni a szuloknek en is, igy sokmindent nem mondtam el, hogy ne kelljen azzal is foglalkozniuk. Sokaig a gyerwkvallalasra ugy gondoltam mint egy vallalhatatlan aldozatra , ahol szintén nem szamitok es frusztrált. Valszeg ezert. Aldozat persze,ezt nem tagadom, de nem így.

Meg neha en is elgondolkozok h egyaltalan hogy tartok eletben egy gyereket majd, igy is olyan suta vagyok 🤣

2020. máj. 13. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!