Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem szeretne a párom közösködni, sem esküvő sem bármilyen hivatalos papír amivel bizonyítható hogy együtt élünk évek óta, mindketten teszünk a 'közösbe?
Ha aggódsz az anyagi biztonságod miatt, akkor:
1. dugipénz,
2. ultimátum: rád írja a ház felét vagy valamilyen közösködés lesz vagy lapát,
Mást nemigen tehetsz.
Azért nem akarja, mert
1. 12 év alatt neki szép kis dugipénz gyűlt össze, és nem akarja, hogy ebből egy forintot is kaphass.
2. A szétmentek, zsíros kis gyerektartást kéne fizetnie.
A lakcímed hova szól?
Egyébként meg keress fel egy ügyvédet, hogy mik a lehetőségeid. Tanúkkal is tudod bizonyítani az együttélést. Vagyonmegosztás, stb.
De csak úgy maradj együtt ezzel a szerencsesütivel, ha teszel el pénzt, hogy legyen miből költözni, ha egyszer beállit egy fiatalabb nővel, hogy neked lehet ballagni.
Mi az hogy zsíros gyerektartást kéne fizetnie? Mindenképpen kéne ha a saját gyereke ha házasságba születnek ha nem, mert az övé, elismerte, nem is a gyerekekkel van a gond.
Az ő házában élek akkor kuss? Ugyanúgy elvegzem a dolgom mint egy feleség. Főzés mosás takarítás gyerek nevelés, kerti munka, plusz a keresetem 100%a. Az a bűnöm hogy jó volna ha ennek nyoma is lenne..?
Megnyugtatlak. Mikor gyesen voltál, akkor sem ő tartott el. Ilyen nincs. Nálunk sosem volt ilyen. A nejem is volt kétszer 3 évet otthon gyesen. Sosem merült fel bennünk, hogy ő csak úgy van, s én tartom el. Hisz én is akartam a gyerekeket. Tehát ő megajándékozott két gyermekkel. Amit én is akartam.
Beszéld meg vele. Kérdezz rá, hogy miért nem akar házasodni. Lehet, attól fél, hogy akkor nagyon megváltozol. Sajnos van rá példa, hogy az esküvő után az asszonykák gyökeresen megváltoznak. Sűrűbben lesz fejfájásuk, stb..
#8: Mi lenne, ha lehiggadnál?
Ott laksz 12 éve, van 2 közös gyerek, ergo bíróság előtt is tudod tanúsítani, hogy élettársak vagytok 12 éve.
Most fizet gyerektartást? Nyilván nem. Te beleadsz a közösbe mindent, mosol, főzöl, takarítasz, neki csak enni meg aludni kell otthon. Közben te se tudod, hogy ő mit csinál a fizetése egy részével. Jobb esetben gyűjti. (Rosszabb esetben elku.rvázta.) Ha elhagynád, akkor véget ér a jó világ. Rá marad az összes házimumka, és a fizetése kb. 40%-a lenne a gyerektartás. Ő pedig élhetne a maradékból.
Ezért nem szakít, hiába, hogy rég elmúlt a szerelem. A barátnődnek van igaza, csak kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!