Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan, akinek 3-4,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek 3-4, vagy több gyerek mellett is olyan a házassága, mint amilyet elképzelt?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 2. 05:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%

Reagálva az itt kialakult szex témára: nő vagyok, szeretem a szexet, 3 gyerek mellett is állatira gerjedek a férjemre, de pontosan tudom, hogy léteznek nők, akik nem, és olyanok is, akik soha életükben nem éltek át orgazmust, úgyhogy hagyjuk már azt, hogy az is a férfi hibája, mert biztos balfék. Persze nyilván vannak olyan férfiak, akik bénák, de nem miattuk ilyenek ezek a nők. Pl. akiket ismerek, azokban közös, hogy még tinédzser korukban sem maszturbáltak soha, mert az fúj. Szóval valami a gyökerénél lehet elrontva ott, feltehetően a szüleik által. De az szerintem i igaz, hogy a nők többsége nem ilyen. A frusztrált férfi válaszolónak bizonyára pechje van.

Amúgy 3 gyerekkel is olyan a házasságom, amilyenről mindig is álmodtam, de az életem az nem, rettenetesen sok a nehézség, túlterhelt vagyok, és néha magam alatt, és kellett az évek tapasztalata, hogy ne a férjemet hibáztassam a saját átmeneti boldogtalanságomért. Nem ő a felelős azért, hogy én hogyan érzem magam, egy jó házasságban is érezheti magá cefetül az ember bizonyos időszakokban (mint én most gyeden). És ez a felismerés eléggé szükséges ahhoz, hogy a házasságom valóban jó maradhasson, és hogy a férjem lehessen néha az én boldogságszigetem egy viharos tengeren.

2020. ápr. 3. 03:31
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem!

De nem illik bevallani!

Viszont az is igaz, hogy az egész élet általában nem olyan, amit gyerekként/fiatalként elképzeltél!

2020. ápr. 5. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
30%
Van egy feleseg akinek van harom kicsi gyereke, minden nap halas ezert a csodas eletert. Tobbszor kiteszi facebokkra is, mekkora csoda az elete... monfjuk arrol fogalma sincs h en dugok a ferjevel😂😂
2020. máj. 4. 18:22
 14/14 Yvanna válasza:
100%

Ha már felmerült a téma, én pont a másik oldalt képviselem. Nálunk nagyon jó a légkör, segítjük egymást mindenben, igaz, csak egy gyerek van, de ő még pici. Viszont a férjem csak havi 1-2 alkalommal kívánja a szexet, szóval át tudom érezni. Valóban meg kell gondolni, hogy kivel vállalunk gyereket..... abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán létezik az igazi. Vannak az ágyban tökéletes pasik, akik 10 éves házasság után már vinnék swingerbe az asszonyt, a másik fele pedig a jófej, ámde kissé sótlan pasi. Sajnos én még az arany középúttal nem találkoztam.

28N

2020. dec. 14. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!