Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hölgyek! Ti nem irigykedtek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Ti nem irigykedtek a Sarka Kata, Szabo Zsofi, Vajna Tímea féle nőkre?

Figyelt kérdés

Arra a kategóriára gondolok, akik a külső adottságaikat kihasználva kifognak egy gazdag milliárdos vagy legalább sok százmillióval rendelkező férjet és innentől megvan oldva az életük.

Luxusban élnek, mindenük megvan, semmire nincs gondjuk. Egyedül annyival kell foglalkozniuk hogy jól nézzenek ki.

Ellenben egy átlag nőnek ott a napi 8-10 óra munka, háztartás, gyereknevelés, főzés, bevásárlás, ügyintézés. Aztán ezek mellett nem árt ha ad magára, és nem úgy néz ki mint a bánat.

Minden tiszteletem az ilyen hölgyeké, le a kalappal. Viszont nincs bennetek egy kis ellenérzés ha ezeket látjátok?

2020. márc. 7. 11:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Megvan oldva az életük? De vajon ez az élet a pénzben fürdés? Mert nekem inkább a szeretet ami boldogságot ad és nekem inkább ez az élet.

Persze nyilván kell a pénz mert valamiből meg kell élni de nem kell milliomos legyek ahhoz, hogy boldog is legyek.

2020. jún. 21. 17:03
 22/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem irigykedem, mert nem érdekel más élete.

Szép vagyok, okos vagyok, teszek azért, hogy olyan életem legyen amilyenre vágyom. Igényes vagyok, emiatt bevonzom azokat a férfiakat akik hozzám hasonlóak. Én így vagyok boldog és csak ez számít.

Az nem érdekel, hogy mit gondolnak azok, akik a saját életük helyett másokéval vannak elfoglalva.

N

2020. jún. 21. 21:21
 23/27 anonim ***** válasza:
79%
Lett volna rá lehetőségem, de nem éltem vele. Megjegyzem, havezek a nők is 12 órában melóznának, ők sem így néznének ki.
2020. jún. 21. 22:31
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Leszarom milliàrdokat. Van mindenre ami kell aztàn csókolom. Sose mentem volna hozzà se cigànyhoz, se vénemberhez, se Hajdú Péter fejű egyénhez. Egyik gàzabb mint a màsik. Nincs az a pénz. És amúgy is, szerelemből mentem férjhez, nem anyagi javakért.
2020. jún. 22. 12:42
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Előre elnézést kérek a kendőzetlen őszinteségért.

Nos az említett "hölgyek" öreg/dagadt/ronda/cigány, illetve ezek tetszőleges kombinációival dugnak. Hát, az irigység pont nem az az érzés, amit ennek kapcsán érzek 😂 Asszem inkább a hányinger lesz az.

Nincs az a luxus, amiért ezekhez hozzá bírnék érni.

32N

2020. jún. 22. 19:31
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Sarka Kata majdnem egy 70 èvessel el . Nagyon irigy vagyok 😂😂😂😂😂😂😂
2020. jún. 22. 21:42
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Vajna Timi már nem él együtt Andyvel, tehát ő most jól elvan. De ez is kérdés, mert közben mindenki utálja, és szerintem lerí minden képéről, megnyilvánulásából, hogy valahol iszonyatosan boldogtalan, és magányos. AZ ilyenek szoktak egy idő után öngyilkosságba menekülni.

Nagyon felszínesen ítéled meg az embereket és az életet. Valószínűleg nagyon fiatal vagy, ezért ennyit fogsz fel a dologból: van pénzük, jól néznek ki. Rengeteg nő sokkal jobban néz ki, anélkül, hogy ennyit költene magára. Kezdjük itt. Másrészt, nagyon sok ember él jól, vagy megfelelően, anélkül, hogy ezért hülyét kéne magából csinálni, vagy egy egész világ utálná. És emellett nem kell visszataszító férfiak farkát szopogatni sem, vagy ha igen, megtehetik szerelemből. Egy átlag középosztélybeli, vagy felsőközéposztélybeli párnak is elég jó élete van, csak közben lehet, hogy szeretik is egymást, és normális életük van, barátságokkal, valódi kapcsolatokkal. És van még rengeteg milliomos, aki nem celeb, és nem ismert, csak élik az életüket egy villában valamelyik kertvárosban, vagy a hegyekben. Nekik szintén sokkal jobb életük van, mert megintcsak nem csinálnak hülyét magukból. Tehát inkább már akkor a többség valószínűleg ilyenekkel cserélne.

De egy valamit jegyezz meg: nincs ingyen ebéd. Amit és amennyit te látsz az életükból, az csak önmarketing, és a felszín felszíne. Ezeket a nőket általában nagyon csúnyán használják, és szabadulni sem tudnak, mert akkor nem tudja magát eltartani, és inkább elvisel mindent, csak ne kelljen lemondnaia luxusról. Gondolj bele Sarka mekkora kamugép. Hajdútól úgy költözött el, hogy egyész a bejelentés pillanatáig majdnem tíz évig játszották a magyar közönségnek, hogy Ők a tökéletes pár, akik hatalmas boldogságban fürdőznek. AZtáne gyszer csak elcuccol a férjétől? És ott kiderült, hogy egyszer már 2 évvel korábban is elköltözött, csak a szülei rábeszélték, hogy menjen vissza. És titeket mivel etetett? Hogy mennyire boldogok, és ezt kajáljátok, meg gondolom most is.

2020. júl. 25. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!