Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ti nem irigykedtek a Sarka Kata, Szabo Zsofi, Vajna Tímea féle nőkre?
Arra a kategóriára gondolok, akik a külső adottságaikat kihasználva kifognak egy gazdag milliárdos vagy legalább sok százmillióval rendelkező férjet és innentől megvan oldva az életük.
Luxusban élnek, mindenük megvan, semmire nincs gondjuk. Egyedül annyival kell foglalkozniuk hogy jól nézzenek ki.
Ellenben egy átlag nőnek ott a napi 8-10 óra munka, háztartás, gyereknevelés, főzés, bevásárlás, ügyintézés. Aztán ezek mellett nem árt ha ad magára, és nem úgy néz ki mint a bánat.
Minden tiszteletem az ilyen hölgyeké, le a kalappal. Viszont nincs bennetek egy kis ellenérzés ha ezeket látjátok?
"Luxusban élnek, mindenük megvan, semmire nincs gondjuk. Egyedül annyival kell foglalkozniuk hogy jól nézzenek ki."
Nem gondolom, hogy összefügg ez a kettő. Ezeknek a luxusnőknek közel sincs meg mindenük és biztos vannak gondjaik is. Szét kéne választani a média által bemutatott kirakat életet és a valóságot.
Nincs bennem ellenérzés, méghozzá azért nincs, mert sivárnak tartom azt az életet, amit ők élnek. Engem nem hoznak lázba a műkörmök és a műszempillák és vannak olyan hobbijaim, amikhez nem kell pénzt, illetve nem kell ennyi. Egyedül egy jobb hangszert vennék a zenekar számára, ha ennyi pénzem lenne, mert sajnos ezt nem engedhetjük meg magunknak.
Ami meg ezeknek a nőknek a "párkapcsolatait" illeti, az az igazság, hogy az önbecsülésem sokkal többet ér pálmafás szelfiknél (mert kb. ebben ki is merül az ilyen nők élete). Sosem értettem, hogy valaki még magát sem tudja annyira becsülni, hogy az se számít, ha lyuknak használják, meg egy 80 éves tatával kell pózolgatnia..
Én csak a tökéletes anyagi gondtalanságot irigylem néha egy kicsit.
A függést viszont gyűlölöm. Sokkal jobban, mint amennyire vágyom az anyagi gondtalanságra.
Így összességében ezeket a nőket nem irigylem. Azokat már inkább, akik nőként csak úgy, vagy kemény munka árán rendelkeznek jó sok passzív jövedelemmel, és azt csinálhatnak, amit csak akarnak, ha van férfi, ha nincs.
nem, mert sokkal jobban nézek ki mint ők.
Anyagi dolgok es hiresség? elégedett vagyok és a fő nála, az hogy van becsűletem , van tartásom, ami sokkal több mint ami nekik van.
Rám pl.mindenki irigy, lehet ők is irigyek lennének rám. Sajnos munkát talaálni is ezért mondhatni nők körében nem tudok mármilyen empatikus kedves vagyok hozzájuk mert az irigységnél nagyobb gyűlölködés es gonoszság nincs, ezért kb.mindenhnnan kitaszítanak , mert sajnos a nők 90% ugy van ezzel hogy ha szebb vagy es szeretnek legszivesebben megfojtananak.
Szánalmasak . Nagyon ritka a normálisabb fajta
31N
"Annyira szánalmas amúgy, hogy mennyire álszentek a nők. Még névtelen oldalon sem merik bevallani az igazat."
Jó, hát én leírtam az igazat, hogy tényleg nem vagyok irigy ezeknek a nőknek a sivár, kirakat-életére. Nem kötelező elhinned. :))
Egyébként valószínűleg ez is hihetetlen lesz a számodra, de párom nem csak külsőleg, hanem belsőleg is bejött, ennek ellenére már rég összejöttünk, mire lefeküdtem vele (előtte amúgy évek óta ismertem). Előtte 2 emberrel voltam, velük is évekig együtt voltunk, mert én csak normális párkapcsolatban tudom elképzelni a szexualitást. Ilyen is van. Nem csak amit te képzelsz... :))
'Általában fordított szokott lenni a felállás'
Azt te csak hiszed.
Annyira irigy és szánalmas ez a nemzet. máris megjelentek irigyeim és azonnal lepontoztak.
De nemis vártam el többet az agyatlanoktól.
Nehogymár vki jobb legyen nálatok.
Hiába irni és mondani bármit féleszűeknek.
Nagyon jól látszik mifajták vannak tele a gyakori kérdésekkel. A normálisabbja előbb-utóbb kiszáll ebből a mocsokbol mert csak az egyforma szitűek maradhatnak az oldalon.
Degradált emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!