Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod azzal zsarolna, hogy vagy lesz több szex, vagy félrelép, mit tennél?
#10: Ha csak ennyire vagy képes, akkor ja. Ha viszont értelmes felnőtt vagy, aki felfogja, hogy a kapcsolaton néha dolgozni is kell, akkor esetleg beszélgess a pároddal és mondd el, hogy mi indít be.
Vicces, hogy a szex terén mennyien kiakadnak ilyen témában. Főleg úgy, hogy fordított esetben az ölelés hiánya, a csók hiánya és hasonlók miatt ők is hisztiznének.
11#
Ja .Fordított esetben a kérdésre a válasz:
Ilyen töketlen vagy?Igaza van,nem vagy férfi!Nem tudsz d.ni?Ilyen balf..vagy?Megérdemled...stb
#12: Ja, hát ez itt sokszor így szokott lenni. Ha a férfi panaszkodik, hogy nem kap elég szexet, akkor biztos az ő hibája és csak a farka vezeti. Ha egy nő, akkor is biztos a férfi hibája és nem a nemiszerve vezeti, hanem érthetően természetes, amit akar és jár neki.
Igen, a gyk-s kettős mérce nyugi, nekem is feltűnt... :D
Ezen most én is meglepődtem. Egy ideje azon a véleményen vagyok, hogy azok a jó házasságok ahol a férfinak nagyobb az igénye. Általában ilyenkor a férfi nem kockáztatja, hogy esetleg nem kap p.ncit vagy nem lesz családi béke. Pincsi kutya módjára pitizik az asszonynak, mindent a kedvére csinál, a pénzt lapátolja haza, tényleg a nő lábai elött hever. Az okos nő meg úgy manipulálja ahogy akarja.
Hát te jól kifogtad Kérdező! Én megmondanám neki, hogy ha úgy gondolja nyugodtam menyjen máshová.
Az attól függ, hogy mi a helyzet a kapcsolattal. Ha nem szexelnék a férjemmel csak évente kétszer, akkor lehet, hogy elgondolkodnék azon, hogy ez tényleg nincs így rendben.
Ha napi kettőt akarna, akkor meg adnék neki munkát, hogy levezesse azt a sok felesleges energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!