Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem durva ha egy 24 éves lánynak nem engedi meg az anyja, hogy elköltözzon a férjével?
Anyám kolléganője. Azt sem akarta megengedni, hogy összeházasodjanak, semmit. Meg ugyanaz itthon is, hogy örökre a falucskában maradsz, milyen jó.. Ők választottak iskolát, a csajnak is, nem engedik sehova, nem értik mi a probléma, hogy nem nekik kellene dönteni, felnőtt már, hiába magyarázod.
Tanárok, de nagyon betegek, kontroláló mérgező szülők. Nem csoda, hogy engem is beköpnek 22 évesen, ha elmegyek egy orrsprayért is... Bartáom nem lehet, de igazságtalan, hogy ilyenek tonkreteszik az életedet. Pont ez a nő is, múltkor patláiát rendezett, hogy úgy köszöntem nekik, hogy "jó naoot helló", mert vele volt a lánya is... Ócsároltak, hogy eletegezem. Teljesen betegek, csak az iskola, vasszigor, kutatás. Sajnos az alkoholista apám nem hogy nem szól rá, de meg is pofoz... Pluszban én sem költözhettem el, semmi... Barát ugyanmár őrzi a tanári kar a szüzességemet... Hihetetelen, az egyiknek a férje hónapokig követett és jelentett rólam anyámnak, mert bár én nem ismertem, azzal a busszal utazott, mint én... Ilyenek mellett nemhogy felnőni nem lehet, de normális életed sem, soha. Ezt az egyetemet is azért erőltette rám, meg vertek miatta, mert mit mond a tanároknak, de nem is különbek. Kipletykálják egymásnak még azt is, hogy mennyit pisilunk.
Elviselhetetlen, ha nem rúgnák ki anyámat miatta, meg nem kapnék, előszor elmondanám nekil, hogy az mimdennek a teteje, hogy beköpnek, hogy pisilni engedély nélküel voltam 22 évesen!!, zaklatásért, rágalmazásért stb. Mert ez zaklatás.
De jobb lenne megszakítani mindne kapcsolatot ezekkel. Még meg is dicsérik őket, ha engem itthon megvernek... Meg ki tudja mit hazudozik össze nekik. Egészségük gyi gondokat kibeszél, milyen bigyit hordok, milyen a székletem, ennek senki nem örülne. Meg úgy éljem az életemet, hogy nekik jó, vicc. Aztán egyszer csak észreveszed, hogy elment az életed. Aztán ki is röhögnek, hogy lúzer vagy...
Figyelj itt mindenki ugyanazt irja mas verzióval:
Áll talpra, állj lábra és menj , indulj! Mire vársz könyörgöm
Ha othon bal.fékeskedsz es nem hallgatsz ránk akkor irany a mosdo masz.tizni , levezetni a feszultseget.
TE valasztasz es TE DÖNTESZ!
Ha ebben a fo.sban akarsz tovább élni és gyáva vagy kilépni akkor megérdemled ,
de azt Tanácsoljuk mindnyajan h koltozz el, menj el.
Ha hagatsz ránk jó, ha nem vess megadra.
pa
Ismerősöm lánya 18 évesen elhúzott a pokolba Olaszországba tanulni. Az apja akkor hagyott fel a nevelésnek gúnyolt terrorával. Nem tudta oda követni.
10 éves korától csak csicskáztatva volt. Az apja vállalkozásában mindig ő végezte a piszkos munkát, ha nem akarta, hogy megverjék. Se fiúk, se barátok nem jöhettek hozzá. Az anyja bele sem tudott szólni, kuss volt a neve. Megtanult folyékonyan olaszul, megpályázott egy ösztöndíjat a Milánóba és lelépett.
Barátnőm másodéves egyetemista volt, mikor kiment Prágába Erasmussal. Aztán következő félévben Azerbajdzsánba. Aztán itthon volt kollégista, miközben diákként dolgozott.
Unokatesóm esti képzésen tanul egyetemen, 18 éves kora óta, mellette dolgozott folyamatosan, eleinte irodai asszisztensként meg portásként, aztán a szakmájában. Eleinte egy 3 szobás lakást béreltek a haverokkal, aztán saját albérletbe költözött a barátnőjével.
Aki nem tud szabadulni ilyen szülőktől, az megérdemli a sorsát. Persze, elhiszem, hogy a meleg kajácska meg az, hogy otthon meresztheti a pcsáját, vonzóbb, mint elmenni dolgozni, mellé persze elég gyakorin előadni a hattyú halálát. De ha olyan szar lenne a helyzet, akarna és tudna lépni fél éven belül.
Mert hagyták, hogy elmenejk igaz?? Nem rmá erőltették az iskolájukat, ami a legközelebb van és Budapest szószerint ki volt zárva...
Igen? Hát nem utánatok jöttek kocsival, beciblát a hajamnál fogva, meg úgy fogott, közben ökölle ütott és sokkolóval fenyegetet. 16 évesne többször lefogktt a 120 kilójával elkábított nyugtatóval és röhögött, hogy kidőlöm.. Meg nem titeket mérgeztek ugyancsak 16-17 évesen hónalokig nyugtatókkal a tudtotokon kivül...
Ja, megérdemlem, ez alsóhangon jó 10 év börtön mindkettőnek. De úgy se hisznek nekem, megmondják, hogy drogozom stb... Ami nyilvná nem igaz, de 16 éves korom őta ez megy, hogy "drogozom"...
Recskahuszárka, valóban?? Hülye...
Ezek tulajdonnak kezelnek, hiába vagy elvileg felnőtt... Itt döglesz meg a falun, megmondják hol dolgozhatsz, ha engedik... Még azt is megmondták, hova mehetsz gyakorlatra, máshova nem engedett el. Orvoshoz nem mehetsz.
Ősz óta titokban dolgozik, mikor meg akart ölni... Mert nem engednék, de ha egy utolsó koszos lyuk középkorú férfiakkal nem 60.000+3 havi kaució lenne, plusz rezsi, közös költség és ez a legolcsóbb, akkor nem itt lennék...
De itt falun teljesen normláis a gyrek, meg asszonyverés... A rendőr is ezt csinlája otthon... Mindenhonnan megpróblátam segítséget kérni, rendőrség, lelkisegély (alkoholista hülyék vették fel), háziorvos...
A másik, hogy anyám 2 kollegájának a lánya is ezt csinláta, tőlem teljesen függetlenül, hogy otthagyta titokban, mert ilyenek a szülei...
Ha lenne pénzem, elhúznék a világ másik végére a bolond meg alkoholista szüleimtől.
De erre futja ezen az oldalon...
13as kommented alapján vagy sík hülye vagy de 99%kamu az egész. Pl soha senkin nem látja hogy közterületen ütnek. Sokkoló meg ....fegyver arzenál:))
Egyetemen is kérhetnél segítséget. Látlelet alapján kérhetnél távoltartási végzést.
Egy az falu, kettő meg otthon történt mindez... Most is engem okoltak, hogy leültem előle az udvaron, hátha lenyugszik, erre kijött és az udvaron ütött. Sikítottam és észrevett a szomszéd... Nem minthabaz is csinált volna bármit, de akkor anyám nem engedte tovább neki, meg menne ő is börtonbe. De azért az orromat m és eltörte, meg belerúgott acélbetettel a hátamba, hogy felszakadt... 4 sokkolót tart itthon és illegláisan fegyvere is van, orvvadászat céljából.
Igen, persze kamu, megszoktam ettől a rothadék oldaltól. Itt ebben az országban, meg a faluban meg különösképpen normális a nő, meg gyerekverés...
Ez a brutalitás akkor jött elő, mikor rájön ttek, hogy felnőttként máshogy nem kényszerítnetnek és igen, megölne...
Megpróbáltam mimdenhonnan segítséget kérni, már közpéiskolában is... De hibáztassuk csak az áldozat, nem velem történik, másokat meg kiröhöghetek...
Csak a megyét vagy tájegységet írd le.
Különben a kérdés 24 éves férjes asszonyról szól. Falusi vagyok 35km nagyváros 15 km kisváros tőlünk. De valahogy ilyen nincs ilyen lenne már a megyei kapitányságon lennék. Tanárokról szól akik diplomásak akik tudják a nevelési módszereket.
Őrség
Egyébként az anyám kollegájának a lánya, lassan 25 lesz. Nagyon durva amit művelnek, ma is kipletyklátak, meg jelentik, ha látott valahol... Fogalmam sincs, h ő gy lehet ennyi eszük, hogy egy felnőtt lány életét tönkreteszik, meg anymá os, hogy beáldozza a gyerekét, hogy mit mond a tanár kollegáinak... Meg ha uram atymá barátom lenne, nem zavartam volna el mimdenkit, 23 évesen mi közük hozzá... Gyerekekkel foglalkoznak és ilyen szinten vannak, meg nem árzottam nekik semmit és zaklatnak.
Azzal versenyeznek egymás között, hogy melyik gyereke a "jobbc, miylen jegyei vannak, diploma=emberélet. Oárkapcsolat, élet majd ha a tanári kar úgy dönt...
Egy ember életét, meg többét teszik tönkre. Oké, hogy anyám ilyen, de ezeknek pont nem segíteniük kellene.
Meg azért kellett beírnom ezt a suli, tmert bőgött nekem, a másikeg vert és efenyegetett, mert a tanárok már hetek óta tudni szeretnék hova megyek. Szerintem diazfunkcionális anya az ilyen.
Nem csoda, hogy 2 kollegájának a lánya, hagyta ott titokban az egyetemet... Köztük ez a lány is, meg titokban én is. Ma azzal szórakoztak, meg adta a tanácsot, hogy az anyukák adjká ki magukat a lányainak, meg egyik másik iskolában vannak kapcsolataik, meg írjanak levelet a gyereke nevében, hogy kiderítse mi van...
Esküszom, de hogy vécézésemet is lejelentik, vicc. Ha anymáat nem rűgnká ki miatta, már feljelentettem volna őket...
Meg asszisztlának a verésekhez, terrorokhoz. Simán megmondja nekik, hogy meg kellett verni a lányát, mert "szemtelen" volt, meg milyen kár, hogy az iskolában nem csaphatnak oda...
Meg uram bocsá, ha nem akarok szűz lenni 40 éves koromig mi közük hozzá, meg ha nem ment mimden igyelezetem ellenére egy tárgy, bánthatnak, megalázhatnak.
Volt egy nagyon szigorú angol tanárom, ahova 18 évesne jártam, nem velük tanít. Mikor kérdezte, hova megyek, anyám rávágta, hogy számvitel. Ő meg azt mondta neki, most már 18 éves felnőtt nő, neki kellene dönteni, meg majd tudja, mit akar, ne helyette válaszolgasson. Azóta is k...rvázza.... Igaz a sztori, privátban el is mondom, melyik iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!