Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Máshol is ennyi év után még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Máshol is ennyi év után még ennyire működik a szex?

Figyelt kérdés
22 éve vagyunk együtt a párommal.Van 3 gyermekünk is.A szexuális életünk mindig is jó volt.Alig bírjuk kivárni a hétvégéket,hog végre együtt legyünk.Az ünnepek alatt a két hetet is végig szexeltük.
2020. jan. 7. 11:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Kizárólag ott jó a szex, ahol a nő is szereti a szexet. Sajnos arányaiban eléggé aggasztó a helyzet, nagyon kevés nő akarja mindezt, főleg egy hosszú házasságban.
2020. jan. 7. 23:29
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Mi értelme ennek a kérdésnek? A barátaid már unják, hogy folyton nekik dicsekszel? Kompenzálni akarsz valamit? Mesélj még...
2020. jan. 8. 06:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Mi 14 éve vagyunk együtt, heti 1-2 alkalommal szeretkezünk :-)
2020. jan. 8. 07:32
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
Aha nálunk is jól működött ennyi év után is, és én is szerettem dicsekedni ezzel másoknak. Aztán koppantam egy jó nagyot mikor belenéztem a férjem telefonjába. De sok boldogságot , köszönjük hogy megosztottad ezt velünk.
2020. jan. 8. 13:55
 15/21 anonim ***** válasza:
69%
18 éve vagyunk együtt,tavaly nyáron szexeltünk utoljára(egymással).
2020. jan. 8. 20:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem írom le az életkorunkat, mert elájulnátok... annyira sok. A férjemmel sokáig minden hétvégén volt szex.Sajnos most már Ő semmit sem tud. Aztán belépett egy másik férfi az életembe. Ő a férjemnél IDŐSEBB!! A feleségével még mindig heti 3-szor, 4-szer. Az ünnepeket ők is végig szexelték. És mindez mellett még kellek neki én, a szerető. Velem hetente 1-szer. GENETIKA! Gratulálok Kérdező, te egy boldog asszony lehetsz!
2020. jan. 9. 15:49
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Ahol a nő szereti a szexet, ott van szex hosszú távon is. Ha ennek ellenkezője van, ott a férfi görcsöt is köthet a derekára, akkor sem lesz semmi. Ugyanígy van a házasság is. Olyan a házasság, mint maga a nő. Egy férfitől felesleges elvárni az otthon melegét. Azt a nő hozza, aki ezzel támogatja a férjét, hogy meg a férfi oldalt tegye oda. Aztán meg még ott van az a fránya párosítás is, ami a mai világban már alig-alig működik. Az emberek többsége örül hogy talál valakit aki szóba áll vele, nemhogy még válogatni lehessen a legjobbat keresve.
2020. jan. 11. 09:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Hétköznap nem is szexeltek, csak hétvégén? Ebben mi a nagy szám?
2020. jan. 11. 17:59
 19/21 anonim ***** válasza:
63%
Attól hogy van 1-2 házaspár aki 50 éves kora felett is hetente 10X szexel, attól még a 95% nem. Sőt! Az is ritka, amikor ennyi év után nem lesz annyi tüske és sértés, hogy a két ember még egymáshoz nyúljon. Mert az átlag az, hogy ilyenkor már csak az egymás mellett élés megy, a gyerekek, a ház esetleg a hitel köti össze a férjet és a feleséget. Amit meg én tapasztalok, az meg az, hogy az igazán csinos és dekoratív 40-50-es nők vagy elválnak, vagy szex nélküli házasságban élnek, ahol már régen elhidegültek a férjüktől. Ma csináltam egy kis közvélemény kutatást a kollégáim körében, és az írásom engem igazol. Valójában nem lepődtem meg. Az hogy egy 20-30 éves nő vagy férfi hogyan képzeli el magát 50 évesen, nem releváns. Az álmok és a valóság nem ugyanaz.
2020. jan. 11. 18:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ a férfi milyen munkát végez. Nagy igazság ,hogy aki jobb az mindenben jobb. A fizikai dolgozók sokan már 50 körül leállnak, mert már nem megy nekik. A szellemi foglalkozásúak, sofőrök, vagy valamilyen fizikailag nem megterhelő munkát végzők ilyenkor még javában. A szerető tartás is rájuk jellemző.
2020. jan. 12. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!