Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már előre félek a házasságtól?
Figyelt kérdés
Hamarosan esküvőnk lesz és az első baba úton. Én mégis stresszként élem meg ezt az időszakot, mert félek, hogy válás lesz a vége. Sok ilyet hallani manapság és igazából nálunk ez az eljegyzés esküvő is főként a baba miatt van. Párom ragaszkodott hogy házasságban szülessen de igazából még sose éltünk együtt csak én megyek mindig hozzájuk 1-2 napra. Ő egyáltalán nem fél attól, hogy esetleg lehet ebből majd válás én viszont mindig is aggódós típus voltam. Tudom, hogy most se igazán akar elköltözni (szülői nyomás) így nem igazán egyezik a véleményünk pár dologban. Bennem egyre nagyobb a félelem mert úgy érzem nem vagyok felkészülve semmire lelkileg és nem tehetem meg hogy elmenekülök.2020. jan. 2. 08:16
1/10 anonim válasza:
Ne hazasodj! A váláson jár az eszed, az nem jó. Neked nem való a házas élet.
2/10 anonim válasza:
Ne aggódj, aminek meg kell történnie, úgyis megtörténik. A jövőbe nem lehet látni. Tedd tudásod szerint a legjobbat a kapcsolatba és a többi majd adja magát.
3/10 anonim válasza:
Bocs, de szerintem jó nagy baromság csak azért összeházasodni, hogy házasságban szülessen a gyerek! Max annyi előnyötök lesz, hogy nem kell apasági nyilatkozat majd a szülésnél. Az első házasok kedvezményét meg inkább hagyjuk, azt elveritek az esküvőn! Úgy pláne nem szabad házasodni, hogy nem éltetek együtt, így lehet ki sem bírnátok egymást huzamosabb ideig!
4/10 anonim válasza:
Már semmit nem tehetsz, legfeljebb a jövőbeni életed tudod kicsit javítani, ha esélyesebb leszel.
5/10 anonim válasza:
Nem éltek együtt, de már úton van az első gyerkőc..... és te vagy aggódó típus. Ahham. Hát nekem nem az esküvő miatt főne a fejem, hanem a gyerekkel mi lesz. Anyuci kicsi fia, sosem leszel nála első helyen. Sajnálom. Egyszerűbb lett volna, ha nincs gyerek. Így vagy kőkeményen kiállsz magadért és a gyerekedért, vagy elfogadod, hogy a párod egy gyerek, akit a szülei irányítanak. Mert az ilyen gyerek még, nem férfi.
6/10 anonim válasza:
Szerintem a ffi a kérdező. Függetlenül ettől igaza van a korabbiaknak,a házasság egy gyerekhez képest semmi. Elvalni el lehet, gyereket visszacsinálni már nem. Én a helyedben eldönteném h ez milyen feltételekkel történik ha már most bizonytalan vagy, mennyi kapcsolatot tartanál a gyerekkel stb és ha komoly bizonytalanság van benned mindenképpen megbeszélném a pároddal mert nem szép ha őt ez teljesen váratlanul éri 2 év múlva úgy hogy benned már ez jó ideje benned volt
7/10 anonim válasza:
Amíg ilyen van, ne házasodjatok. Egyszerű.. Félsz, ergó ne csináld.
8/10 anonim válasza:
Minek vállaltatok gyereket, ha együtt sem életetek meg, te meg már a házasság előtt a válaszol félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!