Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik szót használjátok a feleségetekre, ha másnak beszéltek róla és nem a nevén nevezitek?
Feleség asszony habár még nincs 🧐😅😂
Ugyebár egy idegennek vagy inkabb egy friss ismerősnek nem azt mondjunk hogy a 春樹 vagy a 은비야 mit csinál/t 😅😂😬 mert nem ismeri és valószínűleg azt sem tudja hogy én házas vagyok
De olyanoknak akik ismerik azoknál a nevet....
de baratnonel is igy van hogy akik nem tudjak hogy nekem van akkor barátnő szót használom
Van egy beceneve, amit én találtam ki neki.
Egyedi és egyáltalán nem a cukormázas jellegű :)
Csak én hívom így, és igyis hivatkozok rá
A feleségem az olyan Columbo-s :D
Azt hinnék csak képzeletben létezik és sosem látta senki :D
A férjem a nejemen kívül használja mindet a szituációnak megfelelően.
Idegeneknek, munkatársaknak “feleségem”-ként, barátoknak viccelődéskor “asszony”-ként, családtagoknak a nevemen hivatkozik rám.
Általában és a leggyakrabban egyszerűen a feleségem. Ritkábban használom is azt, hogy a nejem.
Illetve közelebbi ismerősök, kollégák körében szoktuk asszonynak is nevezni az asszonyt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!