Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan akiknek viharos a kapcsolatuk de együtt vannak és szeretik egymást?
Rengeteg mindenen mentünk keresztül, egy átlagos kapcsolatban már rég szakítottak volna. Elég sokat veszekszünk, leginkább a nagyon különböző személyiségünk miatt. Én olyan vagyok ha valami nem tetszik szóvá teszem, ő pedig másképp értelmezi és összeveszünk. De szinte minden veszekedés alkalmával szépen mondva melegebb égtájra küldjük a másikat. A végén pedig nevetünk rajta hogy komolyan ezen vesztünk össze?
Viszont belül tényleg szeretjük egymást csak ilyenek vagyunk.
Volt másnál is így? Hogy alakult?
Nálunk is ez van.
Lassan 4 éve élünk együtt.
Nagyon különbözik az ízlésünk minden téren.
De ahogy szokták mondani, az ellentétek vonzzák egymást. :)
Nálunk szerintem rosszabb volt, mert az asszony durcival zárta a dolgokat nem nevetéssel. Kezdetben 1napos durcikat kaptam, amit 3 év alatt sikerült fél órára redukálni. (eltüntetni sose fogom tudni, ahhoz más neveltetes kellett volna az első 20 évében)
No de mindamellett, hogy folyamatosan fejlődik, nálunk a terhesség és főleg a gyerek megérkezése segített sokat.
Ez persze roppant szokatlan, általában, a gyerek nehezebbé teszi a kapcsolatot.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!