Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek erről? : Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? : Ha egy házasság boldogtalan, de mégis működik. ,

Figyelt kérdés
tehát nincsenek olyan tarthatatlan dolgok, mint ital, bántalmazás stb, de volt megcsalás mindkét részről, akkor nem érdemes elválni? A gyerek és a közös vagyon, a közös évek miatt, meg hogy végül is jól kijöttök egymással, mint "barát"....
2019. dec. 1. 16:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tehát a házassági vagyonközösséget szeretnétek fenntartani, meg lakótársak maradni, de a párkapcsolatot már nem akarjátok. Ezt lehet csinálni, de akkor fel is vállaljátok ezt mindenki előtt? Vagy családban azért boldog házaspárként jelentek meg és jaj de jó minden?

Jó, tulajdonképpen el tudom fogadni, hogy ilyen is van. De legalább egymás előtt legyen kimondva, hogy már nem vagyunk egy pár, de a köztünk lévő polgárjogi szerződést nem bontjuk fel, viszont a párkapcsolatot igen, és mindenki ott keresi a boldogságot, ahol tudja.

2019. dec. 2. 11:48
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Most komoly hogy aki szerint ez nem egy jó házasság az le van pontozva? Mitől.jó meséljetek már. A közös vagyonról annyit hogy meg lehet egyezni hogy ok, mint pár nem vagyunk együtt de anyagi okokból egy fedél alatt elünk a hitel stb miatt. De a külvilág felé és magunkat sem becsapva ezt vállaljuk. De általában nem ezt csináljak hanem megjátszák magukat a " család" miatt. Hát kössz nekem ez nem kéne.
2019. dec. 2. 12:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! A szétválás mellett döntöttem.
2019. dec. 3. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!