Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy sikeres vállakozó 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy sikeres vállakozó 40 férfinek hosszabb hazassaga van akkor az a férfi mit gondol a sajat helyzeterol?

Figyelt kérdés

Tegyük fel h olyan munkaja van ahol ugyfelek vagy vevok jönnek mennek. A fickó már öregszik,de jól néz ki,helyes,meg igenyes magára.

Van csaladja,felesege akit annak idejen valasztott mert tetszett neki de a nő is oregedik már kicsit.

A kérdés az,h ez a ficko a tarskereso piacon elég kelendő a pénze,sikere,meg a kinezete miatt. Viszont életben elérte amit akart feleség,gyerek,lakás,kocsi,kert...

Hogy latja a helyzetet?

Ugy érzi h ő még megszerezhet huszon harminceves nőket,mert hozzá az passzol,megteheti.

Zavarja h a felesege már nem olyan feszes bőrű es arcra sem olyan. És lehet unja is a hazassag adta megszokast.

Vagy elegedett,jól elvan az korosodo nojevel, elvan a haverokkal hobbikkal ?

Nem zavarja h a felesege már nem olyan jól néz ki.Többre értékeli mint a huszoneveseket,azokat furcsanak látja mint akik más bolygóról jöttek,gondolkodas meg viselkedes miatt.

Vagy szereti a feleségét,jól elvannak,de hajtja a kaladokat is huszoneves nőket,hogy fiatalon tartsa magát.

A kerdessel senkit nem akartam megserteni.

2019. nov. 13. 23:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De van köztük helyes,meg a vallalkozok nem oregszenek úgy.
2019. nov. 14. 08:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem öregszenek úgy, ezt eddig is tudtuk. Csak a nők öregszenek. A gyakorin minden nap próbáljátok bemesélni magatoknak. Felőlem... 🤣
2019. nov. 14. 09:59
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

"hogy a jóképű 40-es pasik bejönnek a fiatal nőknek. Pedig ez pénz nélkül is így van 😂"

További jó almodozast. Rettentő kínosnak érezném egy apám korabeli pasival a megjelenést nyilvános helyen és szexuálisan sem vonzanak.

2019. nov. 14. 10:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A férjem jó képű 40-es férfi, és nem voltak anyagi gondjai.Én 20-as vagyok. Volt neki előttem egy kapcsolata egyidősek voltak a nővel. Nem csalta meg sosem, szépnek látta, akkor is,ha már ráncosabb lett.6 évet voltak együtt. Legyeskedtek körülötte a nők,de ő úgy tartja, hogyha valakivel együtt van, akkor megtiszteli azzal, hogy nem csalja meg,mert szereti. Végül nem miattam lett vége a kapcsolatuknak,hanem,mert a nő nem akart gyereket. 1 évvel a szakításuk után ismerkedtünk meg a munkahelyünkön. Elsőnek nem is gondoltunk semmire, sőt én kifejezetten ellenszenvesnek találtam, aztán,ahogy egyre többet voltunk együtt a munka miatt rájöttem, hogy teljesen korrekt rendes ember, aztán szépen lassan egymásba szerettünk. Most van 2 gyerekünk és jó minden. Jó apa, jó társ. Nem a korunk volt a döntő ebben a helyzetben,hanem hasonlóak voltak a céljaink. Ő olyan nőt akart,aki megérti elfogadja és apává teszi. Én pedig olyan férfit,akinek szívesen szülök gyerekeket,szeret,tisztel, megbecsül és nem kell aggódnom amiatt, hogy megcsal.
2019. nov. 14. 12:06
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Ezt hívják kapuzárási pániknak, amikor a 40-es férfi megijed, hogy már csak ennyi az élet, innentől tuti lefelé tart, ezért gyorsan bizonyítani akar, és azt hiszi a fiatalabb nőtől lesz újra fiatalabb az ágyban is. Azért nem mindegyik hūlyül meg, az értelmesebb másba fekteti az energiáit és nem az asszonyt hibáztatja meg a családját rúgja fel.
2019. nov. 16. 05:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem ugy értem,hanem h sikeres vallalkozo es helyes is ezért vonzó a nők körében,es ilyenkor mi van? Kihasznalja vagy él a felesegevel csak es kész?
2019. nov. 16. 11:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég. Szoval aki jól néz ki 40évesen és van pénze annak ne legyen felesége?

Nem vagy 100. Hol elsz?

2019. nov. 16. 11:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Kihasznalja vagy él a felesegevel csak es kész?"

Szegény muksó kénytelen lenne azzal egy nyamvadt nővel beérni, tényleg rosszabb, mint egy életfogytiglan. Ha ez nálad kérdés, akkor nagyon sajnállak. Szomorú, hogy csak a bas*zásban tudod mérni a sikert.

2019. nov. 16. 14:13
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is pont így voltam, kisebb részt vállalkozóként, nagyobb részt egyetemi oktatóként.

Szóval a huszonéves lányok társasága adottság volt

De baromira nem érdekelt, míg a feleség el nem kezdett sárkányosodni nem, nem a bőrével volt bajom.

Elváltam, jött egy 28 éves, de az katasztrófa lett, aztán egy fiatalabb, 11 évig, de azt inkább csak a gyerekek miatt húztam idáig, aztán meg egy még fiatalabb 5évig.

Mindegyikben volt sok és igazi szerelem is.

Most annak örülök, hogY az összes gyerekemmel nagyon jó a kapcsolatom, a nők.. hát voltak, de már nincsenek.

Pénzem sincs 😉, de alakul valami megint.

Ilyen is van.

2019. nov. 24. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!