Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a célotok a gyermekvállalással?
Ilyenekre gondolok, hogy pl.
megtapasztalja Ő is az életet, vagy mert unalmas gyerek nélkül, vagy csak simán azért, hogy legyen valaki, aki tovább viszi a családfát
Én azt gondolom, ez az élet rendje egy átlag embernél.
Emellett még azért szeretnék majd gyereket, mert eleve szeretem őket, szeretnék gondoskodni valakiről, és szeretnék családban élni.
Talán ahhoz tudnám hasonlítani, mikor jól érzed magad, szeretet vesz körül, vagy amikor nyaralsz vagy kirándultál egyet és jólesett, vagy pl ha énekelsz valamit, vagy meghallod a kedvenc zenédet.
Tehát fizikailag ad egy nagyon jó érzést, ami pluszt ad. Gondoskodni akarsz róla, több az energiád a nehézségekhez.
Jó esetben örülsz neki hogy hasonlít az apjára :) És ez is egy cél, hogy hasonlítson rá, és őt lásd benne.
De szerintem mindenkinek ezt a saját személyisége, családja, szülei és élményei befolyásolják, hogy hogy éli meg. Sőt a gyerek személyisége is, hogy mennyire jöttök ki emberileg is jól, a gondoskodás mellett persze.
Egy harmonikus párkapcsolat lenne a célom elsősorban. Ami hozhatja magával azt a lehetőséget, hogy közös gyerekvállalás. Én szeretnék gyereket még(bár kicsit kezd lelohadni a lelkesedésem párkapcsolat téren.).
De ha nem adatna meg a jövőben, akkor el tudbám azt a tényt is fogadni. (mindenáron ne)
Nem unalomból persze. Életet mwgtapasztalja, tovább adni a tapasztalatokat, nevelni és felkészíteni az életre. Jó példát mutatni, sok szeretet és boldogságot adni. Stb. 😊
41F
Először egy erős késztetés, érzés, vágy - anyai/apai ösztön.
Aztán mikor szülővé válsz - semmihez sem fogható boldogság, öröm, önzetlen szeretet, egy egység, maga a család.
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!