Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok?
Ő nem akar gyereket.
Azt írod, hogy ezt leszámítva minden rendben. Akkor döntsd el, hogy lemondasz a gyerekvállalásról, és megmarad a férjed. Vagy elváltok, keresel mást, és lesz azzal gyereked.
"...nagyon jó megvagyunk, csak ez a baj".
Ez viszont nagy baj.
Talán attól fél, hogy a közös gyermeketeket már nem tudjátok közösen felnevelni. Idős embert már idegesítheti a pici gyerek éjszakai sírása, meg sok egyéb is, ami vele jár. Szerintem a férjed meggondolta, amit neked kijelentett és most mást akar... Kérdezd meg őt és kérd meg, hogy adjon határozott választ. Megértelek, hogy vágyódsz legalább egy gyermekre.
"az összes baràtnőmnek aki fèrjhez ment màr van csalàdja"
Erre én sem vállalnék veled gyereket.
Az a baj, hogy nagyon rossz példát látsz magad előtt. Egyáltalán nem az a normális, hogy 1-2 év után egy gyakorlatilag ismeretlennel a semmire potyogtatjuk a gyerekeket. Amit az ismerőseid csinálnak az nettó felelőtlenség és ha te azért akarsz gyereket vállalni mert már mindenkinek van akkor nagyon nagyon nem való neked gyerek.
A férjed mentalitásával semmi gond nincsen, ennek kéne az alapnak lennie. Hogy nem vállalok úgy gyereket, hogy egyikőnknek nincs stabil munkahelye, nem vállalok úgy gyereket, hogy még csak saját szobája sincs, nem vállalok gyereket egy felújítás közepébe. Ezek természetes dolgok és hozzátartoznak a felelősségteljes gyerekvállaláshoz.
Te nem érted ezt mert nincs gyereked. Nem tudod mivel jár, nem tudod mennyi pénz, nem tudod mennyi minden kell hozzá, mennyi minden keresztbe tud tenni. Ő már tudja, pontosan ezért nem akar a semmire gyereket vállalni úgy, hogy még nem minden tökéletes a babának. A párodnak igaza van és ha te azt hiszed normális dolog egy 1-2 éves kapcsolatba, biztos alapok nélkül gyereket vállalni akkor maximálisan megértem ha fenntartásai vannak.
én sem értem minek kell egy kis lyukba instabil jövedelemmel gyereken gondolkozni...
annyira igaza van a párodnak az a helyzet amiben most vagytok nem alkalmas erre.
azok az ismerősök akik ilyen undorítóan és meggondolatlanul potyogtatják a gyerekeket meg szégyelljék el magukat tényleg undorító dolog így kicseszni egy gyerekkel csak mert nekik babukázás kell ez színtiszta önzőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!