Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy a házasságnak akkor van csak értelme, ha családban gondolkoznak a felek?
Bevallom őszintén, hogy én is osztom ezt a tézist ahogy nagyon sok férfi barátom, ismerősöm is. Amíg mindkét fél keres addig nincs értelme vagyonközösséget vállalni, hiszen tud munkát vállalni mindkét fél, de ha jön a baba, akkor a nőnek fel kell adnia addigi munkahelyét és életét majd évekkel később gyerekes anyaként nehezebben tud elhelyezkedni(bár a nő ismerőseim szerint a helyzet sokat javult ezen a téren).
Megértem a nők álláspontját is, hogy annak a férfinak miért szülne gyereket aki nem tud elköteleződni és nem veszi a fáradságot arra, hogy megkérje a kezét. Szóval a nők szerint alap a házasság és utána jöhet a baba, kizárólag ebben a sorrendben.
Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy ha összeházasodnak és mégsem sikerül teherbe esni, akkor kidobtak egy csomó pénzt feleslegesen?
Akik egészségesek, de valamiért nem passzolnak, ezért nem jön a baba, azokkal mi legyen? Váljanak el?
Szerinted a melegek miért akarnak házasodni?
Mi van akkor ha a két ember nem passzol össze genetikailag, de mással révbe érnek? Az egyik ismerős párnál pont ez volt a helyzet, majd 10 éves kapcsolat és nem jött össze a gyerek. Majd szétváltak és mindkét fél másik partnerrel révbe ért és gyerekük született.
Ami az örökbefogadást illeti, aki babát szeretne örökbe fogadni (max 18 hónapos korig, az vagy belemegy abba, hogy cigány származásút fogad örökbe, vagy beállhat egy végtelen hosszú sorba és csak reménykedhet. Személyes véleményem, hogy ha tehetem nem akarom más gyerekét felnevelni, ez a legvégső megoldás. Ha van választási lehetőségem, hogy egy nővel közös gyerekem legyen vagy a mostani párommal csak az örökbefogadás játszik, akkor inkább az elsőt választom. Szerintem a másik féllel szemben sem korrekt ha ezt nem beszélik meg, mert egy kapcsolatot ez megmérgez. Akkor inkább váljanak el békességben és keressen egy olyan partnert akivel együtt képesek véghez vinni a közös terveket.
"26" válaszolva.....
Az a probléma Veled, hogy úgy teszel megjegyzéseket más emberekre hogy azt hiszed igazad van,ahelyett hogy elgondolkoznál a lehetőségeken, ebből is látszik milyen szűk látókörű vagy. Nem teszek rád megjegyzéseket, mert tiszteletben tartom a véleményed, ami rólad nem mondható el.
"25" reagálva
Egyetértek veled, mai világban egy szerződés egészen mást jelent mint 2-3 generációval ezelőtt, mondhatni csak egy papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!