Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az a férfiaknak, hogy házasságkor nem látják előre, hogy bálna lesz a feleségükből 40 évesen 10 ből 7 szer (ami mér nyomós érv), a többi 3 meg sárkány lesz? Mire jó ez a hazardírozás? Utána meg jön az 58%-s válási statisztika.
Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 21:50
21/24 anonim válasza:
Hmmm.. én fiatalon ha zabáltam ha nem ,66kg voltam (173cm magas),majd terhes lettem,hormonozás,szigorú fekvés és 100kg lettem.... Most ,37 évesen,16 évvel a szülés után (direkt kiemelem ,hogy öreg is vagyok,szültem is) 57kg vagyok. És elég sokat eszek. Néha itthon bohóckodok kettlebellel ,de nem napi szinten. Lehet,hogy sárkány vagyok néha,ki nem lenne,ha fel nap takaritasz,hazajön a teremtő ,ruháit szétszórja,mint lerobbant volna róla,amiből evett széthagyja,majd elégedetten fingik-böfög a kanapén. ☺
22/24 anonim válasza:
Milyen boldogtalan és tartalmatlan életed van, hogy mások emberek életéről kell kérdéseket feltenned. Az ilyen beteg agyú frusztrált állatok szoktak tömeggyilkosságokat elkövetni.
23/24 anonim válasza:
A feleségem: 40 éves 165/54 én 44 éves 182/86. Van egy gyerekünk. A jellemünkből fakadóan mi mindig tudatosak voltunk mindenben. Mondhatni, egyedül is bármikor, bárhol megálljuk a helyünket, de ketten egy erős várat alkotunk.
Sajnos rengeteg ember a mának él, céltalanok, fegyelmezetlenek, már korán kiégnek. Rossz családok, nulla férfi és női modell. Mit lehet ilyenkor várni?
Egy tipikus párkapcsolat: úúúú, de jó sgge van....úúúú de szexi pasi... majd szex, szex, szex. Aztán kezdődik az unalom, elhízás, érdektelenség, nincsenek célok, beugrik a lustaság. Nos, ez az átlag.
24/24 anonim válasza:
Hormonalis valtozas, női hormonok nőkben csokkennek, ferfiakban novekednek ezert a ferfi izomereje csokken hàja nő, a nő pedig elsarkanyosodik illetve az eletmod miatt elhizik. Lehet ellene tenni mindkèt felnek, mentalitas kerdese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!