Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért jó az a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az a férfiaknak, hogy házasságkor nem látják előre, hogy bálna lesz a feleségükből 40 évesen 10 ből 7 szer (ami mér nyomós érv), a többi 3 meg sárkány lesz? Mire jó ez a hazardírozás? Utána meg jön az 58%-s válási statisztika.

Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 21:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként kicsit szerintem el vagy tévedve ha az okozatot nézzük. Egyrészt az 58% nem egy rossz arány ahhoz képest, hogy az emberek 70%-ára egy marék szárított molylepkét nem lehet rábízni.

Másrészt meg a válások oka nagyon kevés esetben az elhízás vagy igénytelenség vagy ilyesmi. A probléma nem is a házassággal van hanem az emberek felelőtlenségével. Ezeknek a válásoknak a nagy részét fiatalok adják akik azt gondolják, hogy ha 2-3 évig működött a tini összejárogatás suli után akkor mehet is a házasság mert biztos az is működni fog. Vagy éppen már valaki közelít a 30-hoz és bepánikol, hogy még nincs gyerek meg férj/feleség és egy pár hónapos kapcsolatocskába már mehet is a lagzi. Rengetegen házasodnak anélkül, hogy egyáltalán megfelelően megismernék egymást mert annyira akarják, hogy nekik is meglegyen a kis tündérmeséjük. Most semmi kedvem nincs megnézni a statisztikát de ha jól emlékszem a házasságok nagy része az első pár évben fel is bomlik. Ez egyszerűen csak a felelőtlenül megkötött házasságok miatt van ahol nem adtak elég időt a kapcsolat alakulására, egymás megismerésére. Szóval a házasságok azért érnek ilyen nagy számban véget mert az emberek felelőtlenül mennek bele 1-2 év járogatás után. Nem pedig azok érnek véget ahol együtt vannak már tizen éve.

2019. okt. 28. 22:31
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha így gondolod, ne házasodj, így nem lesz ezzel problémád. A többi férfi problémája pedig nem a tiéd.
2019. okt. 28. 22:32
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

Én is már gondoltam arra, hogy mi lesz amikor a nőböl aszony lesz és a teste már nem lesz "kívánatos".

Engem pont ez motívál, hogy egy rendes, hozzám illő lányt keressek még ha nem is top modell. Gondolom egy idő után már elmarad a szex is, én is kopasz pocakos leszek. Ilyenkor marad a személyiség...

2019. okt. 28. 22:36
 14/24 A kérdező kommentje:

á-á: Ezeknek a válásoknak a nagy részét fiatalok adják akik azt gondolják...

Rosszul tudod, a statisztikák szerint házasság után a válásig 9-14 évben jut el a legtöbb házasság. Olvass utána. Nem a fiataloknál van ez főleg, hanem inkább 40 felett.

2019. okt. 28. 22:38
 15/24 A kérdező kommentje:
,,2000-es évek: 1000 házasságkötésre 562 válás jut." Akkor 56,2%-os a válási stat. És igen, 9-14 között van átlagosan, hogy a nők beleunnak a dologba. Most olvastam.
2019. okt. 28. 22:43
 16/24 A kérdező kommentje:

További meglepő adatok a válásról

A válóperek 71%-át a feleségek kezdeményezik.

A két legfőbb válóok a megcsalás, félrelépés, hűtlenség, illetve az alkoholizmusból eredő problémák.

2005-ben a statisztikai adatok szerint 333 ezer elvált férfi és 491 ezer elvált nő volt Magyarországon.

Ma minden tizedik felnőtt ember elvált a házastársától.

Korábban 10-14 év után döntöttek válás mellett. A rendszerváltás óta ez kitolódott 20 évre.

2019. okt. 28. 22:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A KSH-n nagyon nem ez van ha tudsz diagramot elemezni illetve ha van némi töri ismereted. Azoknak az aránya akik a 10. év előtt szétmennek összeadva sokkal magasabb, mint a 20 év után válók. Persze, csúnyán magaslik ez a görbe de a 0 és 9 év között válók száma összeadva ennél sokkal magasabb. A 90-es években a 0-4 év között válós görbe kifejezetten magasabb volt. A töri része meg annyi, hogy most azért magas a 20 év után válók aránya mert eddig nem volt divat, inkább volt lenézett dolog. Akik most válnak 20 év után azoknak már régen el kellett volna válni, sokuknak pár év után de akkor még nem volt ez ennyire támogatott dolog. Most, hogy már kifejezetten divat válni végre vették a bátorságot. A 90-es években voltam gyerek, még én is emlékszem rá, hogy mekkora pletyka és mutogatás tárgya volt ha valaki elvált. Közel sem volt ennyire elfogadott. Főleg mert ők abban az időben voltak gyerekek amikor az ő szüleiknél még tényleg lenézett dolog volt a válás.
2019. okt. 28. 22:54
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem hazardírozás, egész egyszerűen a fiatalokat nem tanítják meg arra, hogy mit jelent a házasság. Sajnos, a mesék meg a romantikus filmek mind az esküvőig tartanak, így a lányok azt hiszik, ha ők is megkapják a saját tündérmeséjüket, utána boldogan élnek, míg meg nem...

... születik a gyerek, és kiderül, hogy sem apa, sem anya nem volt felkészülve a kétórányi alvásokra, a hasfájásra, a fogzásra, a 24 órás szolgálatra.

... unja apa a háztartás-munka-gyereknevelés mókuskerekébe beleroppanó anyát, akinek ugyan vajmi keveset segít, de szégyellje össze magát, ha három hét nemalvás után nem néz ki úgy, mint a szomszéd tinilány.

... nem unja anya, hogy egyedül van mindenre, apa meg tévét nézni, enni, aludni, elvárni és kritizálni jár haza.

Ja, nem, pont ezekről nem beszél senki, hiszen az tök alap, hogy mindenki úgy vág bele egy házasságba, hogy tökéletesen ismeri a saját és a másik határait, toleranciaküszöbét ésatöbbit.

2019. okt. 29. 01:51
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

-Én sokkal több nőt látok tenni a fittségért, mint palit.

-Az a "bálna" nem véletlenül lett az. A testét áldozta, hogy neked szüljön gyereket.

-Gondolod a pasik nem változnak? Sörhas, kopaszodás, stb.

-A sárkányt a ffi hozza ki a nőből, mikor nem csinál semmit, csak a tv előtt tesped munka után, de a nőtől elvárja, hogy kaja, tisztaság, gyerek legyen rendben még a munka után, és mindezek után még kívánja is a szexet.

-Ha nem akarsz ilyen "hazárdírozásban" részt venni, nem nőzöl, 'oszt meg van oldva! A többi ffi problémájával meg nem foglalkozol!

2019. okt. 29. 03:35
 20/24 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem már egy kapcsolat elején látszik, hogy kiből lesz bálna /elhízott pasas. Max nem ismerik be az emberek maguknak sem. Én pl. nem jönnék össze olyan nővel aki ugyan vékony, de hangoztatja, hogy ő bármennyit zabálhat úgysem hízik el és közben nem mozog semmit. A sportos emberek tudják, hogy kell jól kinézni és tesznek érte. A többiek csak a kifogást keresik, hogy ne kelljen mozogni.
2019. okt. 29. 04:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!