Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékeny a feleségem olyan nőre, akitől ha akarnék is valamit, soha nem állna velem szóba?
Figyelt kérdés
Főnököm lánya bejár a melóhelyemre. Én vagyok főnök jobb keze úgymond, elküld ezért-azért és ilyenkor a lánya is jön velem néha mert hogy eljön ő is vásárolni meg hasonlók. Ez egy jómódban élő lány, gazdag az apja is és az udvarlói is mind azok voltak eddig. Én csóró vagyok, formailag sem olyan, aki egy ilyen nőnek bejön, mert nagyon ad a külsőségekre is. Feleségem mikor megtudta, hogy szoktam vele beszélgetni kényszerűségből totál kiakadt. Miért ilyenek a nők, miért féltékeny egy olyan nőre, akinél az életben labdába sem rúghatnék ha akarnék sem? Itt vagyok csóróként, feleséggel, kisgyerekkel, átlagos külsővel, nyilván nem egy 25 éves szilikonos-póthajas cicababának kellek, aki tömve van pénzzel. Megzavarodok már az asszonytól, most is az a téma, hogy holnap is bejön melóhelyemre?2019. okt. 20. 21:58
11/19 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy oda vagy a csajért, más tészta, hogy esélyed sincs nála...Nem csoda, ha a feleséged ki van.
12/19 anonim válasza:
hat ja, nem a legjobb erv, amit mondhattal, hogy "ugyse kellenek neki".
ezzel kb ezt uzened a felesegednek:
- sokkal jobb no ez a lany mint te, cdorog ra a nyalam
- ha engedne mar reg megkupakoltam volna
nos...
es meg nem erted hogy mi a baja?
13/19 anonim válasza:
Az, hogy valami nem rajtad múlik, nem mentesít semmi alól. A jó válasz részedről az lenne, hogy soha nem kéne neked az a lány, mivel a feleségedet szereted és ő tetszik neked.
14/19 anonim válasza:
De miért a nők "ilyenek" szerinted? Ilyen féltékeny simán van férfiban is, ne mondd hogy nem hallottál ilyenről. Így hogy a nőkre mondod ezt nem fogsz közelebb kerülni a megoldáshoz. A feleséged valamiért féltékeny. Különben a feleséged jól néz ki? Mert ha sokat vagy szép nővel, és a feleséged szerint jó pasi vagy, akkor ezért féltékeny. Fordítva is ugyanez lenne, ha valakinek a felesége lóg gazdag jóképű sráccal.
15/19 anonim válasza:
Nézd, ez a nejednek úgy jön le, mert úgy is adod elő, hogy azért nem lesz semmi, mert nem kellesz a csajnak, de amúgy simán megdugnád. Na, szerinted miért féltékeny?
16/19 anonim válasza:
Mert ilyenek a nők! Neked rá sem szabad nézned egyre sem! Hozzájuk szólni, meg pláne!
17/19 anonim válasza:
Még jó, hogy a feleséged volt olyan alja nő, hogy kellett neki egy ilyen mint te, nem igaz?
18/19 anonim válasza:
Mi van ha bejönnél annak a csajnak? Masképpen kellene ezt a dolgot megdogalmaznod. Azzal kellett volna érvelned nézd te vagy a feleségem téged szeretlek veled vagyok itt vannak a gyerekeink akik eppen olyan fontosak mint te! Nem kockaztatnám senki miatt a csaladomat és téged! Talán ezzel jobban megnyugtattad volna!!!A feleseged sem komplett mert aki menni akar az mennyen ennek nincs ertelme hogy ellenőrzi majd mit csinálsz kivel vagy a munkahelyeden. Normálisan beszélgess el a feleségeddel és nyugtasd meg talán nem fog hozzád akkor bejárni, de az eddigi dumáddal mert pont az ellenkező érzést váltod ki belőle!
19/19 anonim válasza:
Nálunk hasonló a szitu, csak én vagyok a feleség. Kolleganőjél elég sokat beszél, munkából adódóan főleg, de pár hónapja észrevettem h nem csak munkába dumálnak. A lány hűséges típus, látszik rajta, sőt a férjem is ezt mondja, meghogy neki nem kell a lány stb. Én meg egy veszekedés alkalmával a szemébe mondtam h nem az a bajom mert úgy gondolom h megcsal vele, mert tudom h a csaj rá sem nézne úgy, hanem az bánt, ha a csaj úgy nézne rá, akkor ő nem mondana nemet. Láttam akkor rajta h meglepte amit mondtam, és azt is h igazam van, csak hallgatott,és az a tekintet, nem felejtem el. Mondanom sem kell a bizalomnak annyi a részemről. Persze együtt vagyunk, szex minden van, mintha minden rendben lenne, de bennem nincs. A feleséged tudja h csak azért nem csalod meg vele mert esélyed sincs. Ha lenne nem hagynád ki, egy nő ezt érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!